- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her gectigimde dikiyolar boyna katlaridurmus durmus cennam sen bilmiyon
kim demişşş keşke bir rezidansım olsa benımde banda alan olsaOriana zengin, bence o alsın bize rezidansı
Zenginin eli sıkı olur derler cancagizimOriana zengin, bence o alsın bize rezidansı
Başarılar canımben şimdi gideyimde son kalan 1 dersim vardı onunda sınavını yapayımda geleyim
sagol cennam hadi ben kaçtımBaşarılar canım
Anladı, kaçıyor cancağzımZenginin eli sıkı olur derler cancagizim
Sınavlar bitti mi yeni mi başlıyor:)ben şimdi gideyimde son kalan 1 dersim vardı onunda sınavını yapayımda geleyim
Topuk gördüm cancagizim gördümAnladı, kaçıyor cancağzım
bu hafta 4 ders var haftayada 4 ders var nevosum bu haftakılerden son dersıme gırıcem bırazdanSınavlar bitti mi yeni mi başlıyor:)
Sen de sağol canımsagol cennam hadi ben kaçtım
Allah kolaylık versinBen 4 üne girdim gerisi duruyor çalışanda yokbu hafta 4 ders var haftayada 4 ders var nevosum bu haftakılerden son dersıme gırıcem bırazdan
Soranlara yağlama, Burger tarifi verirsiniz sınavı olanlarAllah kolaylık versinBen 4 üne girdim gerisi duruyor çalışanda yok
Aynen aşkom ya bir daha üstünden gitmem lazımSoranlara yağlama, Burger tarifi verirsiniz sınavı olanlar
Bence de askom,sen yaparsın zatenAynen aşkom ya bir daha üstünden gitmem lazım
İnşaallah:)Bence de askom,sen yaparsın zaten
İnşaallah:)
no no no kin yokne yaparsam bu kinin ngeccek acaba
Aman sana yetişsem nolcak 1. aldı başını gidiyoralsem peşimi bırak bari arayı kapadın resmen
Daha öncekilerde değişti yine değişebilir:)no no no kin yok
Aman sana yetişsem nolcak 1. aldı başını gidiyor