O zaman yarışma yok1 yıl dolunca ,ertesi gün katılsam 2 hak olur mu?
Teşekkür ederimOylama, hayırlı, uğurlu olsun herkeseben de oyumu kullandım bir oyum, Kukrim boşnak mantısı ,çok emek vermişsin, çok da güzel, çıtır çıtır görünüyor , diğeri de çok sevdiğim bir tarif olan Margaret Hale nin beytisine aslında aklımda firdefs in tarifi vardı,ona oy verememek aklımda kaldı diğer tariflerden de sunumu zirveye çıkaran Nevreste ve Oriana Ya oy vermeyi çok isterdim ama sadece 2 oy hakkı olunca, insanın aklı diğerlerinde kalıyor böyle
Çok teşekkür ederizOylama, hayırlı, uğurlu olsun herkeseben de oyumu kullandım bir oyum, Kukrim boşnak mantısı ,çok emek vermişsin, çok da güzel, çıtır çıtır görünüyor , diğeri de çok sevdiğim bir tarif olan Margaret Hale nin beytisine aslında aklımda firdefs in tarifi vardı,ona oy verememek aklımda kaldı diğer tariflerden de sunumu zirveye çıkaran Nevreste ve Oriana Ya oy vermeyi çok isterdim ama sadece 2 oy hakkı olunca, insanın aklı diğerlerinde kalıyor böyle
Aynen insanın aklı veremediklerinde de kalıyor.Oylama, hayırlı, uğurlu olsun herkeseben de oyumu kullandım bir oyum, Kukrim boşnak mantısı ,çok emek vermişsin, çok da güzel, çıtır çıtır görünüyor , diğeri de çok sevdiğim bir tarif olan Margaret Hale nin beytisine aslında aklımda firdefs in tarifi vardı,ona oy verememek aklımda kaldı diğer tariflerden de sunumu zirveye çıkaran Nevreste ve Oriana Ya oy vermeyi çok isterdim ama sadece 2 oy hakkı olunca, insanın aklı diğerlerinde kalıyor böyle
Teşekkür ederim oy için.Oylama, hayırlı, uğurlu olsun herkeseben de oyumu kullandım bir oyum, Kukrim boşnak mantısı ,çok emek vermişsin, çok da güzel, çıtır çıtır görünüyor , diğeri de çok sevdiğim bir tarif olan Margaret Hale nin beytisine aslında aklımda firdefs in tarifi vardı,ona oy verememek aklımda kaldı diğer tariflerden de sunumu zirveye çıkaran Nevreste ve Oriana Ya oy vermeyi çok isterdim ama sadece 2 oy hakkı olunca, insanın aklı diğerlerinde kalıyor böyle
Teşekkürler deynebimVerdim gitti mantı ve yağlamaya.Canım çok istedi ,gidim de yoğurt yiyem bari,içinde yoğurt vardı bir malzemesi aynı
Rica ederim canım
Bu kategoride tarifler ve sunumlar çok iddialı oldu dediğiniz gibi , hepsi 1.liği hakediyorAynen insanın aklı veremediklerinde de kalıyor.İskender,beyti,alinazik,lazanya saydıkça aklıma geliyor ,iddiasız olan yok ki hepsi birbirinden leziz duruyor
Çok teşekkür ederim canım, senden bunları duymak benim için çok gurur vericiRica ederim canımEllerine sağlık çok severim Sunumun bu sefer her zaman olduğundan daha güzel olmuş
Çok teşekkür ederim canım, senden bunları duymak benim için çok gurur verici
Hayırlı gecelerHepinize iyi geceler hanımmlar sabah gorusmek üzeree
Günaydın canım, teşekkür ediyorumOyumu kullandım günaydınnnnnnn n hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?