Bunda hediye paket kargo gelecek:)Nalet gele bu hayatının zulmüne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunda hediye paket kargo gelecek:)Nalet gele bu hayatının zulmüne
Yazdım ama anlamadıBunda hediye paket kargo gelecek:)
Zaten o yüzden merak ettim yoksa yine sen mi aldın diye ama ilk mesaj yazan almıştır zaten onu. En popüler tarif. Benim için starbucks kurabiyesi gibiydi o.Bu seferdemi aynıydı acaba
Pınar öyle istiyor canımHayırlı olsun kızlar ben labne bulamayacgim sanirim bugun bir yere baktım yok haftaya yine dolascam marketlerde hic sanmiyorm niye sadece labne keske pinar beyaz da olsa labne yok offf
Bilmediğimiz için her şey olabilir yani,tarifler gelince belli olur zaten.Zaten o yüzden merak ettim yoksa yine sen mi aldın diye ama ilk mesaj yazan almıştır zaten onu. En popüler tarif. Benim için starbucks kurabiyesi gibiydi o.
Labne deyince benim beynim duruyor size başarılar Arkadaşlar ben yokum kıyıdan köşeden sizi izlerim
Tarif alacak mısın yoksa muhabbete mi geldin:)Benide alin benide alın
Tarif almayı düşünüyorumTarif alacak mısın yoksa muhabbete mi geldin:)
Hepsine yerimiz var gel otur şuraya
O zaman özele gel:)Tarif almayı düşünüyorum
Ayy en güzeli nevoşum vallaBunda hediye paket kargo gelecek:)
Ayy neymiş o tarif ki margeretcimZaten o yüzden merak ettim yoksa yine sen mi aldın diye ama ilk mesaj yazan almıştır zaten onu. En popüler tarif. Benim için starbucks kurabiyesi gibiydi o.
Ana yemek bu sefer.Ana yemek mi
Ben özelden bi ana yemek seçtim eğer uygunsa onu yapicemAna yemek mi
Uygunsa nevoş tamam.diyo zaten canım hayırlı olsun ❤Ben özelden bi ana yemek seçtim eğer uygunsa onu yapicem