Hoşbuldum..Ellerine emeğine sağlık canım
Aramıza hoş geldin
Yarışmada bol şans diliyorum
Yaaaa harika olmuş beybisummmMerhaba…
Eki Görüntüle 3160194
Malzemeler ;
700 ml süt
Yarım paket makarna
100 gr cheddar peyniri ( daha az veya daha fazla da koyabilirsiniz)
100 gr kaşar peyniri (arzuya göre mozarellada koyabilirsiniz )
1 yemek kaşığı tereyağı
Mantar
Dereotu ( ben sevdiğim sebzeleri ekledim siz de damak tadınıza göre değiştirebilirsiniz )
Tuz
Eki Görüntüle 3160197
Sütümüzü kaynamaya bırakalımEki Görüntüle 3160198 kaynadıktan sonra makarnamızı ekleyip ara ara karıştıralımEki Görüntüle 3160200 sütü iyice içine çektikten sonra (süzmeye gerek yok ) peynir çeşitlerini ve tereyağı ekleyip karıştıralımEki Görüntüle 3160203 dereotunu ve mantarıda ekleyip
Son olarak tuzumuzu atıp karıştıralım..
Eki Görüntüle 3160204
Ve makarnamız hazır…
Eki Görüntüle 3160205 Eki Görüntüle 3160208 Eki Görüntüle 3160209
Seni hınzırYaaaa harika olmuş beybisummm
Iyiki ısrar ettim illede katıl diye
Nefiss gözüküyorr nefiissss bol şanss
Çok çok teşekkür ederim evet gerçekten inanılmaz lezzetli bir tat peyniri ben de çok severim.. beğenmenize çok sevindim suplam bulunduğum ilden bir mağazadan almıştımBu makarnayı aşırı aşırı aşırı cookkk merak ediyorumpeynir seven biri olarak sevecegimi düşünüyorum çok güzel gözüküyor sunumunuz çok hoş ve şık olmuş, makarna önplanda aramıza hosgeldiniz başarılar dilerim supla ikea mı
Çok beğendim güle güle kullanınÇok çok teşekkür ederim evet gerçekten inanılmaz lezzetli bir tat peyniri bende çok severim.. beğenmenize çok sevindim suplam bulunduğum ilden bir mağazadan almıştım
Bebeğiim evet tereddütlüydüm ilk defa olduğu için ama güzelmiş çok hoşuma gitti iyi ki ısrar ettinYaaaa harika olmuş beybisummm
Iyiki ısrar ettim illede katıl diye
Nefiss gözüküyorr nefiissss bol şanss
Aşko kuşkaaaaaHahahahaaşkoşkoşkommm
Teşekkür ederimÇok beğendim güle güle kullanın
Canimın içi bol şansBebeğiim evet tereddütlüydüm ilk defa olduğu için ama güzelmiş çok hoşuma gitti iyi ki ısrar ettin
Merak ettigim tariflerinden biriydiMerhaba…
Eki Görüntüle 3160194
Malzemeler ;
700 ml süt
Yarım paket makarna
100 gr cheddar peyniri ( daha az veya daha fazla da koyabilirsiniz)
100 gr kaşar peyniri (arzuya göre mozarellada koyabilirsiniz )
1 yemek kaşığı tereyağı
Mantar
Dereotu ( ben sevdiğim sebzeleri ekledim siz de damak tadınıza göre değiştirebilirsiniz )
Tuz
Eki Görüntüle 3160197
Sütümüzü kaynamaya bırakalımEki Görüntüle 3160198 kaynadıktan sonra makarnamızı ekleyip ara ara karıştıralımEki Görüntüle 3160200 sütü iyice içine çektikten sonra (süzmeye gerek yok ) peynir çeşitlerini ve tereyağı ekleyip karıştıralımEki Görüntüle 3160203 dereotunu ve mantarıda ekleyip
Son olarak tuzumuzu atıp karıştıralım..
Eki Görüntüle 3160204
Ve makarnamız hazır…
Eki Görüntüle 3160205 Eki Görüntüle 3160208 Eki Görüntüle 3160209
Bebeğim hepimizin şansı bol olsun hakeden kazansınCanimın içi bol şans
Yess babyyyBebeğim hepimizin şansı bol olsun hakeden kazansın
Teşekkür ederim.. tarif birebir tutuyor denemenizi tavsiye ederim.. makarna sunumu hiç yapmamıştım bu kadar oldu ancakMerak ettigim tariflerinden biriydiçok güzel olmuş.lezzeti zaten tartışmasız.elinize emeğinize sağlık sade ve şık