Ayyy bir sene önce beni sinirlendirdi sinirlendi
4 yıldır ağzımı açmadm sustum sustum.. Ama dayanamadm
Yahu ortadan ikiye ayrılsanda oğlunun tapusu bendeeeeeee, ben istemessem oğlunu göremezsn dedim, 2 ay herifi salmadm
Salya sümük ağladı kv
Heralde öyle bir atak daha yapmam lazm
Her bir atağa bir sene görüşmeme
İyi maşaallahBiz görünce bayiliyoruz
Bende 30yaşnda çocucksuzBuyrun tanışalım
29 yaşında 3 çocuk anası az biraz huysuz az biraz tembel kendini 50 hisseden aslan burcuyum
Zaman dursada kv karşmdan hiç gitmese diye bekliyormBiz görünce bayiliyoruz
Yok artıkAyyy bir sene önce beni sinirlendirdi sinirlendi
4 yıldır ağzımı açmadm sustum sustum.. Ama dayanamadm
Yahu ortadan ikiye ayrılsanda oğlunun tapusu bendeeeeeee, ben istemessem oğlunu göremezsn dedim, 2 ay herifi salmadm
Salya sümük ağladı kv
Heralde öyle bir atak daha yapmam lazm
Her bir atağa bir sene görüşmeme
Sevinçten değil ama neyseİyi maşaallah
Ben hep uzaktım ondan olabilir bilemiyorum:)Şimdi yaklaştık beklediğimden çok iyi hiç sorun yok:)Ah sen birde bizi görsen laf dalaşına çok girdim hiç yenemedim ama..çünkü annem bana büyüklere saygıyı öğretti senelerden bu yüzden yuttuk ya ama kafada akıl yapida sabır kalmadı
Derin yaralar bunlarSevinçten değil ama neyse
Yok artık
Evlenme yaşından kaynaklı kuzu inşallah olur daha yaşımız geç :))Bende 30yaşnda çocucksuz
Zaman dursada kv karşmdan hiç gitmese diye bekliyorm
Ah bebeğim,ayni benBende 30yaşnda çocucksuz
Ben eşime gorusmeyeceksin desem karakolluk oluruzYaptımmmmm
Ben inanıyorum sanaYaptımmmmm
İpler bendeBen eşime gorusmeyeceksin desem karakolluk oluruz
Çok derin canım çokDerin yaralar bunlar
Rabbim her şeyin hayırlısını versin canım:)Hiç bir şey sebepsiz değildir.Zamanı gelince olacak inşaallah:)Bende 30yaşnda çocucksuz
Kabuk bağladı ama dokunulmadığı sürece sıkıntı yok:)Çok derin canım çok
Yoğun çalışma hayatı ara verdiriyor. Sonra evlenip koca parası yemeye başlayınca tekrar damlıyorsunAy keşke bende verebilsemm
Taktik verir belki bana
Rabbim her şeyin hayırlısını versin canım:)Hiç bir şey sebepsiz değildir.Zamanı gelince olacak inşaallah:)
Bende koca parası yemek istiyorum ama olmuyorYoğun çalışma hayatı ara verdiriyor. Sonra evlenip koca parası yemeye başlayınca tekrar damlıyorsun
Şaka bir yana, yoğunluktan bir süre yoktum.
Ne güzel abla geçinmek iyi aslında ama olmuyor ya gerçekten bazı şeyler karşılık li olması gerekiyor sadece ben iyilik uaparsam gereksiz fedakarli koliyorBen hep uzaktım ondan olabilir bilemiyorum:)Şimdi yaklaştık beklediğimden çok iyi hiç sorun yok:)