Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim
Ben bitane yazdım ya bide labneli çorba nasıl olcak kiNe istiyorsun, ben 2 tane yazdım artık şansa![]()
Ben onu sey anladim katilmiycam manasinda :)Kız baloncuk aldım dedi ya![]()
Ya yogurtlu corbalarin hepsi iste biraz labne katicaz mecburBen bitane yazdım ya bide labneli çorba nasıl olcak ki
Acaba oylemiki valla bilemedim şimdi azsonra anlarizBen onu sey anladim katilmiycam manasinda :)
Sus sus istedigimYa yogurtlu corbalarin hepsi iste biraz labne katicaz mecbur![]()
Yine sofrada kasenin yaninda labne olur herhaldeBen bitane yazdım ya bide labneli çorba nasıl olcak ki
Yada kremalı..Ya yogurtlu corbalarin hepsi iste biraz labne katicaz mecbur![]()
Aynen ama nevreste yok bence cunku ilk dakikada yazdim benden once yazan varsa bile on kisi yazmamistirAcaba oylemiki valla bilemedim şimdi azsonra anlariz![]()
Corbalarin hepsi beyaz olcak benim anladigim o kremada evet olabilir :)Yada kremalı..
Ney yogurt corbasimiSus sus istedigim![]()
Yok bence beyaz olması şart değil..Corbalarin hepsi beyaz olcak benim anladigim o kremada evet olabilir :)
Ben kafamda canlandiramadim diye oyle yazdim yoksa sart degil tabi benim dusuncem :)Yok bence beyaz olması şart değil..
Yok ya ben oyle dusundum kimse oyle bisey demediYa ben baska yazdim, ille de beyaz mı olmalı![]()
Olur sanırımYine sofrada kasenin yaninda labne olur herhalde![]()
Valla bende azonce yazıyordu bildirimde o an ilk yazdımAynen ama nevreste yok bence cunku ilk dakikada yazdim benden once yazan varsa bile on kisi yazmamistircorbada iddali biseyde yazmadim he denk geldi ondan
![]()
Hee aklıma bı o geldiNey yogurt corbasimi![]()
Yani benimde aklima yogurtla yapilan corbalar geldiOlur sanırım
Valla bende azonce yazıyordu bildirimde o an ilk yazdım
Hee aklıma bı o geldi![]()