Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim
Ben bitane yazdım ya bide labneli çorba nasıl olcak kiNe istiyorsun, ben 2 tane yazdım artık şansa
Ben onu sey anladim katilmiycam manasinda :)Kız baloncuk aldım dedi ya
Ya yogurtlu corbalarin hepsi iste biraz labne katicaz mecburBen bitane yazdım ya bide labneli çorba nasıl olcak ki
Acaba oylemiki valla bilemedim şimdi azsonra anlarizBen onu sey anladim katilmiycam manasinda :)
Sus sus istedigimYa yogurtlu corbalarin hepsi iste biraz labne katicaz mecbur
Yine sofrada kasenin yaninda labne olur herhaldeBen bitane yazdım ya bide labneli çorba nasıl olcak ki
Yada kremalı..Ya yogurtlu corbalarin hepsi iste biraz labne katicaz mecbur
Aynen ama nevreste yok bence cunku ilk dakikada yazdim benden once yazan varsa bile on kisi yazmamistir corbada iddali biseyde yazmadim he denk geldi ondanAcaba oylemiki valla bilemedim şimdi azsonra anlariz
Corbalarin hepsi beyaz olcak benim anladigim o kremada evet olabilir :)Yada kremalı..
Ney yogurt corbasimiSus sus istedigim
Yok bence beyaz olması şart değil..Corbalarin hepsi beyaz olcak benim anladigim o kremada evet olabilir :)
Ben kafamda canlandiramadim diye oyle yazdim yoksa sart degil tabi benim dusuncem :)Yok bence beyaz olması şart değil..
Yok ya ben oyle dusundum kimse oyle bisey demediYa ben baska yazdim, ille de beyaz mı olmalı
Olur sanırımYine sofrada kasenin yaninda labne olur herhalde
Valla bende azonce yazıyordu bildirimde o an ilk yazdımAynen ama nevreste yok bence cunku ilk dakikada yazdim benden once yazan varsa bile on kisi yazmamistir corbada iddali biseyde yazmadim he denk geldi ondan
Hee aklıma bı o geldiNey yogurt corbasimi
Yani benimde aklima yogurtla yapilan corbalar geldiOlur sanırım
Valla bende azonce yazıyordu bildirimde o an ilk yazdım
Hee aklıma bı o geldi