- 22 Temmuz 2017
- 44.995
- 133.199
- 598
Parmağımdaki siğili aldırıp, yaktırmıştım ya. Ondan sonra ufak ufak başladı, dün azdı. Sabahtan beri yanıyorAaayy çok geçmiş olsun canım yaa
Ne oldu eline

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Parmağımdaki siğili aldırıp, yaktırmıştım ya. Ondan sonra ufak ufak başladı, dün azdı. Sabahtan beri yanıyorAaayy çok geçmiş olsun canım yaa
Ne oldu eline
Temra mı olduBu sakinlemiş hali, azıyor geceleri ve sabahları. Su tomurcukları oluyor. Ve sadece orta parmaktaydı, işaret ve yüzük parmağıma da sıçradı
Okutmak lazımmış
Kime okutacağım bilmem![]()
Onu biliyorlar ya
Kuzu ondan kaynaklı ozaman bu bir gorunseydin hastaneyeParmağımdaki siğili aldırıp, yaktırmıştım ya. Ondan sonra ufak ufak başladı, dün azdı. Sabahtan beri yanıyor![]()
SağolasınÇok geçmiş olsun yasminimAllah acil şifalar versin
![]()
Bu seferdr niye üç değil diye sorarlar![]()
3 lük bir durum yok ki
Ama hoş duruyor ışıklı ışıklı![]()
Evet yanar döner lazım yakışır3 lük bir durum yok ki
Ama hoş duruyor ışıklı ışıklı![]()
Bu peri genelde bana atiyon Alseme attın doğrumu attın şuan sendemi şaşırdınSağolasıncanım
![]()
Baştan anlaşalım kizçe 2Artık yanar döner varmı diye sıkı takipteyim
Koskoca 3 görmedm ya![]()
Sağolasın canımYaaaa çok geçmiş olsun yasiii❤
SağolasınAmannnnnnnıııııınnnnnnn..
Geçmiş olsun yaso![]()
Onun duası vardı ya. Hatırlamıyorum şimdi. Kuranda bir surenin ayeti okununca geçiyor. Benim serçe parmağımda vardı siğil okudum geçti. Babamda çıkmıştı onada aynı okudum geçtiParmağımdaki siğili aldırıp, yaktırmıştım ya. Ondan sonra ufak ufak başladı, dün azdı. Sabahtan beri yanıyor![]()
Sen gibi şaşırdım bendeBu peri genelde bana atiyon Alseme attın doğrumu attın şuan sendemi şaşırdın![]()
Yinede unutan oluyor. Daha afilli duruyor benceOnu biliyorlar ya![]()
Tamam bu sefer anladımBaştan anlaşalım kizçe 2![]()
Ne demişler gülme periye gelir başınaSen gibi şaşırdım bende![]()
Pazartesi gideceğim canımOnun duası vardı ya. Hatırlamıyorum şimdi. Kuranda bir surenin ayeti okununca geçiyor. Benim serçe parmağımda vardı siğil okudum geçti. Babamda çıkmıştı onada aynı okudum geçti
Bulabilirsem sana gönderirim. İlaç kullanıyor musun? Bir cildiyeye mi görünsen![]()
Ben yandı falan sandım kuzumgöz falanmi derler buna ne derler
bı sorusturun kim okuyorsa falanya
![]()
Tekrar çok geçmiş olsun canım. Bu siğili de aşmış. Enfeksiyon kapmasın. Git mutlakaPazartesi gideceğim canım
Siğilimi kaç defa okutmuştum, geçmemişti![]()
O ne kiTemra mı oldu![]()
Sen+piyemses =2Tamam bu sefer anladım
Aklıma kazıdım
Koca 2![]()