Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aldim kabul ettimDemiş bulundum
Sağol canımYani bebeğim sen kararli ol gerisi gelir
Keşke aşkom :/Ah ,eski günler gelse
Aşı olunca daha iyi olacak inşallah askom,herkese sıra gelsin,herkes olsunKeşke aşkom :/
Amin inşaallah:)Aşı olunca daha iyi olacak inşallah askom,herkese sıra gelsin,herkes olsun
Amin inşaallah:)
Bu ne ya dünden beri bu muhabbeti görüyom herkeste nikah mı kıyıyozAldim kabul ettim
Aa,ben görmedim hiç doğaçlama çıktı bendeBu ne ya dünden beri bu muhabbeti görüyom herkeste nikah mı kıyıyoz
Biri şehir dışı diğeri aynı bina:)9 ay ara ile taşındım canım:)1 yılda 2 kez fazla olmuş abla ya zor ev taşımak. Temizlik ve fazlalıktan kurtulma kısmı güzel ama katılıyorum
Ben gördüm birkaç kez bu ara moda mı dedimAa,ben görmedim hiç doğaçlama çıktı bende
Bana denk gelmedi hiç, olabilirBen gördüm birkaç kez bu ara moda mı dedim
Eziyet resmen ya iki kez annemler, teyzemler, dayılar çok abla hepsi aynı yerde olunca bi de eşim de her şeye yardım ediyorBiri şehir dışı diğeri aynı bina:)9 ay ara ile taşındım canım:)
Hemde çok kısa sürede çıkmak zorunda kalmıştım:)
Yardım eden var mı sana nasıl yapacaksın:)
Sen doğaçlama takılmışsın jennaBana denk gelmedi hiç, olabilir
Aynen canım ,anlık geldiSen doğaçlama takılmışsın jenna
Hosgeldin canım
Anı yaşayalım jennaAynen canım ,anlık geldi
Cennam çay kahfe faslı bittide geldim
Hoş bulduk canım. Eşim evde fırsat olmuyor bu akşam çocuklarla şuan süt içiriyorumHosgeldin canım