Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok sıcaktı bugün buz gibi iyi geldi bende etli keşkek yapmıştım yarısını yiyebildim şişmektenBugün aşırı sıcaktı, normal canım
Çorbamı bile içemedim
Hayırlı akşamlar mavişHayırlı akşamlar
2 adet sarma ve yarım kepçe çorbaEvet çok sıcaktı bugün buz gibi iyi geldi bende etli keşkek yapmıştım yarısını yiyebildim şişmekten
Hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar
Abov o kadar sarmış yiyeydin kaç tane kız sarmayı ekmezsiz gömeceksin2 adet sarma ve yarım kepçe çorba
Ellerine sağlık afiyet olsun canım. Kısırı bitirip sarmaya geçtiler bile
Afiyet bal şeker olsun canım
Afiyet olsun canım ellerine sağlık
Ben oraya geçmedim ya bunlar çok hızlı önce taze yaprak gelmesi lazım Manisa'dan da sarayım teşekkürler cantanemEllerine sağlık afiyet olsun canım. Kısırı bitirip sarmaya geçtiler bile
Afiyet bal şeker olsun canım
Teşekkür ederim gençlerAfiyet olsun canım ellerine sağlık
Salamura tüketmiyor musun :)Ben oraya geçmedim ya bunlar çok hızlı önce taze yaprak gelmesi lazım Manisa'dan da sarayım teşekkürler cantanem
Ekmek yemiyorum ki Ramazan’daAbov o kadar sarmış yiyeydin kaç tane kız sarmayı ekmezsiz gömeceksin
Yiyecek yer kalmamışki zalımEkmek yemiyorum ki Ramazan’da
Yemeklerden yiyebileyim diye
Ama 5 bardak su, 1 bardak komposto içtim. Ondan 2 sarmayı zor yedim
Aynen canım, mide löngür löngür su doluYiyecek yer kalmamışki zalım
Ay o çok kötü sanki içinde su varili varmış gibi ses çıkıyor sallandıkçaAynen canım, mide löngür löngür su dolu
Yarin gidiyorum canım,hayırlısı inşallahGüzelciğim aşı işi tamam mı her şey yolunda mı
Şimdi iyisindir ama İyiyim cancağızım,çok şükür bugünümeÇok yorgun ve susuzluktan bitkinim, ama çok şükür ruhen çok iyiyim cancağzım.
Sen nasılsın?
Hâlâ daha içiyorumAy o çok kötü sanki içinde su varili varmış gibi ses çıkıyor sallandıkça