Riske girme bence de cancağızımYarın öğlene kadar niyetlemem belki cancağzım, duruma göre hareket ederim
Tamam kargolarimBulursan, benimkini de yolla
Öyle valla bitti baksana cennam nasıl geçti anlamadık yineEvet canım,vücut tam alışıyor,Ramazan bitiyor
Buscopan var mı evde?Geçmiş olsun yasomsanırım evet ama durup durup vuruyor bu kes
Allah tekrarını nasip etsinÖyle valla bitti baksana cennam nasıl geçti anlamadık yine
Hee 01Konyaa bacım senben o 6. Hissine gurban guzuuuum
Senin Ezo gelin olmuş, nişanlı değilcennam ya
❤Amin inşallah
Yasom inanki uzun yıllardır ağrı kesici içmiş indan değilimdir ilaç çok mecbur olmadıkça içmem sıcak su torbası var ama şuan çekilecek dert değil ben eskiden böyle değildim biliyornusun kürtajdan sonra sürekli bir kasık sancı hali var doktorada gittim bişey görünmediBuscopan var mı evde?
Adanalilarda konyalilarda sıcak kanlidir ondan zaarHee 01
Bende sen gibi oldum düşükten sonra.Yasom inanki uzun yıllardır ağrı kesici içmiş indan değilimdir ilaç çok mecbur olmadıkça içmem sıcak su torbası var ama şuan çekilecek dert değil ben eskiden böyle değildim biliyornusun kürtajdan sonra sürekli bir kasık sancı hali var doktorada gittim bişey görünmedi
Benimki gelin oldu gitti şimdi çekiyodur kaynatadanSenin Ezo gelin olmuş, nişanlı değilhemen aklıma sen geldin
Kaynatadan çekmek deyince,Benimki gelin oldu gitti şimdi çekiyodur kaynatadan
Geçmiş olsun kıyamam fıstığım yaYasom inanki uzun yıllardır ağrı kesici içmiş indan değilimdir ilaç çok mecbur olmadıkça içmem sıcak su torbası var ama şuan çekilecek dert değil ben eskiden böyle değildim biliyornusun kürtajdan sonra sürekli bir kasık sancı hali var doktorada gittim bişey görünmedi
Ah yasom ne diyim işte daha bir çok sorun ama nasip ne edekBende sen gibi oldum düşükten sonra.
Evvelinde ne sancı, ne bacaklarda kasılma ne de mide bulantısı olmazdı. Şimdi regl olunca, her illet boy gösteriyor
Bugün öyle bir dokturdum ki eşime yutkindu sadece
Oyy perişim çok şükür geçici allah başka dert vermesin inaşllah bende sana kıyamamGeçmiş olsun kıyamam fıstığım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?