- 14 Kasım 2001
- 21.358
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.473
- 1.623
- 101
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var olasınbu arada sevgili annelerimizNevreste
Jenna16
pearlshine
Margaret Hale @Filizzz16 @RedGirl @Minik Meleklerim @Elhan @HanimKelesimiGetir
deynepnaz
@HAbibte @yorgun anneanne
C A N O @Dediyy @Raxeria @sena zeynep
Blue_Peri @Bal0ncuk anneler gününüz kutlu olsun. Allah sağlıklı bir ömür nasip eylesin ki her sene en güzel şekilde kutlamak nasip olsun
anne olmak isteyen bizlere deEvva @Oriana
ASSOSyal @yasminsay Allah daha fazla aratmadan hayırlısıyla evlatlar nasip eylesin, seneye bu zamanlar biz de anneler günümüzü kutlayalım
unuttuklarım varsa affola![]()
Amin canım inşallah ❤Teşekkür ederim
Sizlerin de anneler günü kutlu olsun ve anne olmak isteyen herkese nasip etsin Rabbim![]()
Teşekkür ederizGeçen yarışmada da yemin etmiştim ama yemini yeniliyorum bu güne kadar gelmiş geçmiş en sıkı çorbalar yarışması olmuş. Yörelere özel, çok ince dokunuşlar var fotoğraflar muhteşem daha ne diyeyim bilemedim.
Çok teşekkür ederizGeçen yarışmada da yemin etmiştim ama yemini yeniliyorum bu güne kadar gelmiş geçmiş en sıkı çorbalar yarışması olmuş. Yörelere özel, çok ince dokunuşlar var fotoğraflar muhteşem daha ne diyeyim bilemedim.
Kolay değil canım haklısın,Allah yardimcin olsunÇok sağol jennam daha iyiyim şuan ama çok fazla haraket etmemem gerekiyormuş o yüzden dinlenmeye calisiyorum, artık bir koca ve bebek çocukla ne kadar dinlenilenilirse![]()
Senin de anneler günün kutlu olsun canım
Çok teşekkürlerGeçen yarışmada da yemin etmiştim ama yemini yeniliyorum bu güne kadar gelmiş geçmiş en sıkı çorbalar yarışması olmuş. Yörelere özel, çok ince dokunuşlar var fotoğraflar muhteşem daha ne diyeyim bilemedim.
Teşekkür ederizGeçen yarışmada da yemin etmiştim ama yemini yeniliyorum bu güne kadar gelmiş geçmiş en sıkı çorbalar yarışması olmuş. Yörelere özel, çok ince dokunuşlar var fotoğraflar muhteşem daha ne diyeyim bilemedim.
Anneler günün kutlu olsun seninde deynooom
Yaso o YasoAnneler günün kutlu olsun seninde deynooom![]()
Sağol canım
Sağol canım ona randevu alayım:)Geçmiş olsun canım. Fıtığa genel cerrah bakıyor
![]()
O saniyelik şaşkınlık anı olsun diye öyle yazdımAhanda bele baktım deyno o![]()
![]()
Sağol canımbu arada sevgili annelerimizNevreste
Jenna16
pearlshine
Margaret Hale @Filizzz16 @RedGirl @Minik Meleklerim @Elhan @HanimKelesimiGetir
deynepnaz
@HAbibte @yorgun anneanne
C A N O @Dediyy @Raxeria @sena zeynep
Blue_Peri @Bal0ncuk anneler gününüz kutlu olsun. Allah sağlıklı bir ömür nasip eylesin ki her sene en güzel şekilde kutlamak nasip olsun
anne olmak isteyen bizlere deEvva @Oriana
ASSOSyal @yasminsay Allah daha fazla aratmadan hayırlısıyla evlatlar nasip eylesin, seneye bu zamanlar biz de anneler günümüzü kutlayalım
unuttuklarım varsa affola![]()
Teşekkür ederiz abicim :)Geçen yarışmada da yemin etmiştim ama yemini yeniliyorum bu güne kadar gelmiş geçmiş en sıkı çorbalar yarışması olmuş. Yörelere özel, çok ince dokunuşlar var fotoğraflar muhteşem daha ne diyeyim bilemedim.
Bende zaten gidip bidaha baktımO saniyelik şaşkınlık anı olsun diye öyle yazdım![]()