- 28 Haziran 2011
- 62.121
- 155.836
- 898
Kibarligini yirim@Kazen emmi, oylamamız dün gece itibari ile başladı. Biraz hareketlendirmek adına, bildirim yollayabilir misiniz?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kibarligini yirim@Kazen emmi, oylamamız dün gece itibari ile başladı. Biraz hareketlendirmek adına, bildirim yollayabilir misiniz?![]()
Oldu olduOldu olacka 3 e tamamlayalim
Şu hunkar seninmi kız bı kurtulamadim dovecemBildirim dağıtır, savurur ,ayırırı bizi birbirimizden periş, merak etmebelli olmaz gerçi 2. hafta pizza, su böreği ve gözleme gibi yakın yakın da devam edebilir
![]()
Hiç bu denli etiket edilmemişti. Bu bir ilk@Kazen emmi, oylamamız dün gece itibari ile başladı. Biraz hareketlendirmek adına, bildirim yollayabilir misiniz?![]()
Cnm benim cok tşk ederimbu arada sevgili annelerimizNevreste @Jenna16
pearlshine @Margaret Hale @Filizzz16
RedGirl @Minik Meleklerim @Elhan @HanimKelesimiGetir
deynepnaz
@HAbibte @yorgun anneanne
C A N O D Dediyy @Raxeria @sena zeynep
Blue_Peri
Bal0ncuk anneler gününüz kutlu olsun. Allah sağlıklı bir ömür nasip eylesin ki her sene en güzel şekilde kutlamak nasip olsun
anne olmak isteyen bizlere de @Evva @OrianaASSOSyal
yasminsay Allah daha fazla aratmadan hayırlısıyla evlatlar nasip eylesin, seneye bu zamanlar biz de anneler günümüzü kutlayalım
unuttuklarım varsa affola![]()
Teşekkürler kankacımEvet kankim 1 de![]()
Nasip yasminim
Asos sen fasulyesin diye vermeyecektim, oyum boşuna gider sanıyorum fasulye olduğun için
Ne yapalım yahu, çok tırsak davranıyorsunuzHiç bu denli etiket edilmemişti. Bu bir ilk
Arka arkaya 3 kişi![]()
![]()
![]()
![]()
Evet canımNasip yasminim
Asos sen fasulyesin diye vermeyecektim, oyum boşuna gider sanıyorum fasulye olduğun için![]()
Ama işe yaradı bakNe yapalım yahu, çok tırsak davranıyorsunuz![]()
Evet nazom ya ama kimse kimsenin kısmetini yemiyo ,bana gelesi varmışNasip yasminim
Asos sen fasulyesin diye vermeyecektim, oyum boşuna gider sanıyorum fasulye olduğun için![]()
Gel seninle birlik olup yuvalamayı dövelimŞu hunkar seninmi kız bı kurtulamadim dovecem![]()
Selena gibi hissetmesinAma işe yaradı bak
Kazen diyecek yemek topiğinde olay mı çıktı. Arka arkaya![]()
Lebiş zaten fasille dediğin gibi takılsın kendi halineGel seninle birlik olup yuvalamayı dövelimlebeniye kendi çapında takılsın, ondan zarar gelmez ,onu görmezden gelebiliriz
![]()
Şu hunkar seninmi kız bı kurtulamadim dovecem![]()
İnanmaGel seninle birlik olup yuvalamayı dövelimlebeniye kendi çapında takılsın, ondan zarar gelmez ,onu görmezden gelebiliriz
![]()
bu arada sevgili annelerimizNevreste @Jenna16
pearlshine @Margaret Hale @Filizzz16
RedGirl @Minik Meleklerim @Elhan @HanimKelesimiGetir
deynepnaz
@HAbibte @yorgun anneanne
C A N O D Dediyy @Raxeria @sena zeynep
Blue_Peri
Bal0ncuk anneler gününüz kutlu olsun. Allah sağlıklı bir ömür nasip eylesin ki her sene en güzel şekilde kutlamak nasip olsun
anne olmak isteyen bizlere de @Evva @OrianaASSOSyal
yasminsay Allah daha fazla aratmadan hayırlısıyla evlatlar nasip eylesin, seneye bu zamanlar biz de anneler günümüzü kutlayalım
unuttuklarım varsa affola![]()
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN![]()
Çok tatlisinnnnn
Bütün annelerin, anne adaylarının, anne olmak isteyenlerin de anneler günü kutlu olsun![]()
Kızlar hepinizin anneler gününü kutluyorum![]()
Günaydın canlar ❤
Güzel anneler anne adayları anneler gününüz kutlu olsun ❤![]()
Günaydın herkese ❤
Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun, Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
Herkesin anneler günü kutlu olsun![]()
Teşekkür ederimUsulca kutlayın anneler gününü. Öksüzlerin canını acıtmadan, çocuğu olmayan kadınların, yavrusunu kaybetmiş anaların yarasına tuz basmadan. Usulca..."
Bu söz hep içimi açıtmıştır
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN CANIM KADINLAR ❤
Evet canım
Gerçi çorba isimleri farklı ve altlı üstlü de değiliz oylamada ama![]()
Aynen. Kime kaç oy gitmiş diye bakınca farkettim yanlış olduğunuEvet nazom ya ama kimse kimsenin kısmetini yemiyo ,bana gelesi varmış![]()