Kibarligini yirim@Kazen emmi, oylamamız dün gece itibari ile başladı. Biraz hareketlendirmek adına, bildirim yollayabilir misiniz?
Oldu olduOldu olacka 3 e tamamlayalim
Şu hunkar seninmi kız bı kurtulamadim dovecemBildirim dağıtır, savurur ,ayırırı bizi birbirimizden periş, merak etmebelli olmaz gerçi 2. hafta pizza, su böreği ve gözleme gibi yakın yakın da devam edebilir
Hiç bu denli etiket edilmemişti. Bu bir ilk@Kazen emmi, oylamamız dün gece itibari ile başladı. Biraz hareketlendirmek adına, bildirim yollayabilir misiniz?
Cnm benim cok tşk ederimbu arada sevgili annelerimizNevreste @Jenna16 pearlshine @Margaret Hale @Filizzz16 RedGirl @Minik Meleklerim @Elhan @HanimKelesimiGetir deynepnaz
@HAbibte @yorgun anneanne
C A N O D Dediyy @Raxeria @sena zeynep Blue_Peri Bal0ncuk anneler gününüz kutlu olsun. Allah sağlıklı bir ömür nasip eylesin ki her sene en güzel şekilde kutlamak nasip olsun
anne olmak isteyen bizlere de @Evva @OrianaASSOSyal yasminsay Allah daha fazla aratmadan hayırlısıyla evlatlar nasip eylesin, seneye bu zamanlar biz de anneler günümüzü kutlayalım
unuttuklarım varsa affola
Teşekkürler kankacımEvet kankim 1 de
Nasip yasminim
Asos sen fasulyesin diye vermeyecektim, oyum boşuna gider sanıyorum fasulye olduğun için
Ne yapalım yahu, çok tırsak davranıyorsunuzHiç bu denli etiket edilmemişti. Bu bir ilk
Arka arkaya 3 kişi
Evet canımNasip yasminim
Asos sen fasulyesin diye vermeyecektim, oyum boşuna gider sanıyorum fasulye olduğun için
Ama işe yaradı bakNe yapalım yahu, çok tırsak davranıyorsunuz
Evet nazom ya ama kimse kimsenin kısmetini yemiyo ,bana gelesi varmışNasip yasminim
Gel seninle birlik olup yuvalamayı dövelimŞu hunkar seninmi kız bı kurtulamadim dovecem
Selena gibi hissetmesinAma işe yaradı bak
Kazen diyecek yemek topiğinde olay mı çıktı. Arka arkaya
Lebiş zaten fasille dediğin gibi takılsın kendi halineGel seninle birlik olup yuvalamayı dövelimlebeniye kendi çapında takılsın, ondan zarar gelmez ,onu görmezden gelebiliriz
Şu hunkar seninmi kız bı kurtulamadim dovecem
İnanmaGel seninle birlik olup yuvalamayı dövelimlebeniye kendi çapında takılsın, ondan zarar gelmez ,onu görmezden gelebiliriz
bu arada sevgili annelerimizNevreste @Jenna16 pearlshine @Margaret Hale @Filizzz16 RedGirl @Minik Meleklerim @Elhan @HanimKelesimiGetir deynepnaz
@HAbibte @yorgun anneanne
C A N O D Dediyy @Raxeria @sena zeynep Blue_Peri Bal0ncuk anneler gününüz kutlu olsun. Allah sağlıklı bir ömür nasip eylesin ki her sene en güzel şekilde kutlamak nasip olsun
anne olmak isteyen bizlere de @Evva @OrianaASSOSyal yasminsay Allah daha fazla aratmadan hayırlısıyla evlatlar nasip eylesin, seneye bu zamanlar biz de anneler günümüzü kutlayalım
unuttuklarım varsa affola
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
Çok tatlisinnnnn
Bütün annelerin, anne adaylarının, anne olmak isteyenlerin de anneler günü kutlu olsun
Kızlar hepinizin anneler gününü kutluyorum
Günaydın canlar ❤
Güzel anneler anne adayları anneler gününüz kutlu olsun ❤
Günaydın herkese ❤
Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun, Allah isteyen herkese nasip etsin
Herkesin anneler günü kutlu olsun
Teşekkür ederimUsulca kutlayın anneler gününü. Öksüzlerin canını acıtmadan, çocuğu olmayan kadınların, yavrusunu kaybetmiş anaların yarasına tuz basmadan. Usulca..."
Bu söz hep içimi açıtmıştır
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN CANIM KADINLAR ❤
Evet canım
Gerçi çorba isimleri farklı ve altlı üstlü de değiliz oylamada ama
Aynen. Kime kaç oy gitmiş diye bakınca farkettim yanlış olduğunuEvet nazom ya ama kimse kimsenin kısmetini yemiyo ,bana gelesi varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?