- 29 Nisan 2015
- 31.426
- 105.665
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yenidennn başlasın aşk ateşin yansinnÇekilinalır buralarrrr
![]()
Sevmiyor mesaj yazmayı. İşi olan arasın diyor uğraşmıyor.Gruba ekleyenler oluyor çıkıyor geri, boş işler diyorAlışamadı gitti:)
İyi geceler yasocanimmmBen yattım
Yeni günde görüşürüz inşallah![]()
![]()
Burayı bilmiyor mu?Yani burası farklı bir platform:)Saatimiz yok:)Sevmiyor mesaj yazmayı. İşi olan arasın diyor uğraşmıyor.Gruba ekleyenler oluyor çıkıyor geri, boş işler diyor![]()
Hayırlı gecelerBen yattım
Yeni günde görüşürüz inşallah![]()
![]()
Ayy, acıdım Doğu illerindeki fırıncılara
![]()
KanalUrfa Media on Instagram: "Allah sabır versin. Siz fırına ne attınız bugün? #urfa #kanalurfa #haber #reels #iftar #iftarmenüsü"
804 likes, 56 comments - kanalurfa_media on April 27, 2021: "Allah sabır versin. Siz fırına ne attınız bugün? #urfa #kanalurfa #haber #reels #iftar #iftarmenüsü".www.instagram.com
Geçmiş olsun canımVakalar azalsın o zaman giderim:)Ama benim başka bir sorunum var galiba:)
Benim oğlumdan sonra sezeryan dikişimin olduğu bölgede özel günlerimde ve ağır falan kaldırdığımda ağrı oluyordu.
Bu sıra orada bir şey var.Netten biraz baktım fıtık oluyormuş ve o belirtilerin hepsi bende var.
Çok ağrı yapıyor bu sıralar.Yürüyorum ondan galiba:)Ve bayağı bir şişlik var.
Ona gideceğim ama kadın doğuma mı gitmem lazım yoksa genel cerrahi mi acaba:)
Tedavisi ameliyatmış ama:)
Aman ağzının tadı bozulmasınRamazanla derdim yok temizlik hiçbi türlü çekilmiyor![]()
Yoktum çünkü sancılarım arttı biraz sıkıntılı bir süreç oldu ama geçti sayılır.
Çok geçmiş olsun,simdi nasılsın?Yoktum çünkü sancılarım arttı biraz sıkıntılı bir süreç oldu ama geçti sayılır.
Çorbamı yapmıştım bir tek sunum fotoğrafı kalmıştı onu çekemeden kötü oldum![]()
Geçmiş olsun.Yoktum çünkü sancılarım arttı biraz sıkıntılı bir süreç oldu ama geçti sayılır.
Çorbamı yapmıştım bir tek sunum fotoğrafı kalmıştı onu çekemeden kötü oldum![]()