- 2 Aralık 2015
- 31.926
- 106.248
- 598
Ne kadar güzel irade, keşşşke benim olsa. Hiç beceremiyorum saatinde ilaç kullanmayı, hep unutuyorumNasıl unutuyorsun ilaçlarıbenim de çok ilacım var hepsini saati saatine içiyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar güzel irade, keşşşke benim olsa. Hiç beceremiyorum saatinde ilaç kullanmayı, hep unutuyorumNasıl unutuyorsun ilaçlarıbenim de çok ilacım var hepsini saati saatine içiyorum
![]()
Rica ederim canımTeşekkür ediyorum kukrişim
Oy veren barnahların dert görmesin![]()
Ayran içtik ayrı düştük zaar icemeyiverdikSağol pericimm eskiden ne çok içerdik seninle![]()
Düzenli kullanmasa işe yaramıyor canımNe kadar güzel irade, keşşşke benim olsa. Hiç beceremiyorum saatinde ilaç kullanmayı, hep unutuyorum![]()
Sen bir koptun bendenAyran içtik ayrı düştük zaar icemeyiverdik![]()
Tobe de sen koptun aslennSen bir koptun benden![]()
Yoo ben hala ilk günkü gibiyim sana karşıTobe de sen koptun aslenn![]()
Periskom sen hep gül çok gülAyy senin şu lafların beni öldürecek bugün gülmekten beee![]()
Şu hunkara bir höykür Lebisim çekilsin yolumdan![]()
Yeniden deneyelim o zamanBende boş değilim![]()
Zorlarsak dile gelecek az kaldı yasiLebeniye-leblebiye-lebilebilep-lebaleb![]()
İsteyaa işte benimPeriskom sen hep gül çok gülhünkara terlik çıkarıcam şimdi üzülme sen
![]()
Deneyelimm bir şans dahaYeniden deneyelim o zaman![]()
Hasret gideriyorum deHerkes te buradaymış bakıyorum. Eşim sevgi dolu bakışlarını fırlatıyor şu an telefondayım diyeBu saatte ne yazıyorsın diyor
![]()
Ouyhh tıhandımZorlarsak dile gelecek az kaldı yasitüretmeye devam edelim
![]()
Deneyelimm bir şans daha![]()
Alışamadı gitti:)Herkes te buradaymış bakıyorum. Eşim sevgi dolu bakışlarını fırlatıyor şu an telefondayım diyeBu saatte ne yazıyorsın diyor
![]()