Ne tatlısı kızHerkes pusuda tatlıyı bekliyor
O zaman oylama bekleniorTatlı yarın
Tatlı yarışmasıNe tatlısı kız
Senin tatlılığınNe tatlısı kız
Aynen. Oylama bekleniyor. İlk mesaj düzenlendi. Oylama bildirimi de yazıyor. Bi anket açılacakO zaman oylama beklenior
Benim el gitti, bulaşık bile toplarken yanım yanım yanıyorTatlı yarın
Gelmişler bileKaybolmuş herkes
Ayy yasomyaa kötü olmuş yaBenim el gitti, bulaşık bile toplarken yanım yanım yanıyor
Şişti birde, katılamayacağım sanırım. Pazartesi doktor yolu göründüEki Görüntüle 2845101
Aaayy çok geçmiş olsun canım yaaBenim el gitti, bulaşık bile toplarken yanım yanım yanıyor
Şişti birde, katılamayacağım sanırım. Pazartesi doktor yolu göründüEki Görüntüle 2845101
Çok geçmiş olsun yasminimBenim el gitti, bulaşık bile toplarken yanım yanım yanıyor
Ben atmam atamam çünkü sen atacaksınTorak atın üstüme
İlk sayfaya baktım da, dehşete düştüm
Bu sakinlemiş hali, azıyor geceleri ve sabahları. Su tomurcukları oluyor. Ve sadece orta parmaktaydı, işaret ve yüzük parmağıma da sıçradıAyy yasomyaa kötü olmuş ya
Yaaaa çok geçmiş olsun yasiiiBenim el gitti, bulaşık bile toplarken yanım yanım yanıyor
Amannnnnnnıııııınnnnnnn..Benim el gitti, bulaşık bile toplarken yanım yanım yanıyor
O senin tatlılığınSenin tatlılığın
Ben yandı falan sandım kuzumBu sakinlemiş hali, azıyor geceleri ve sabahları. Su tomurcukları oluyor. Ve sadece orta parmaktaydı, işaret ve yüzük parmağıma da sıçradı
Okutmak lazımmış
Kime okutacağım bilmem
Bu seferdr niye üç değil diye sorarlar
3 lük bir durum yok kiBu seferdr niye üç değil diye sorarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?