- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
çok farklı. papara biliyorum ,ama bunu hiç bilmiyordum.
çok lezzetli ,görünüyor... yapacağım. teşekkürler......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok farklı. papara biliyorum ,ama bunu hiç bilmiyordum.
vallahi süpersin ..çok iyi fikir bu muhakkak denicem ...
bugün dayanamadım denedim ..dolapta bayat ekmek vardı onları elimle ufalatım ice..ve senin dediğin gibi yaptım..üzerine sarmsaklı yoğurt döktüm..onun üzerinede çok az sıvı yağve kırmızı biber,nane kızdırıp gezdirdim...çok lezzetli oldu .özellikle çocuklar bayıldı..sık sık yaparım artık..teşekkürler canım..
cnmm hem çok güzle gözüküyo hemde çok kolay yaaaa ben bile yaparım yani:)bakim yapıp yazayım buraya bisüür bayat ekmek rendesi va r evde
iyi fikirmis gercekten en azindan ziyan olmaz hemde nefis görünüyorcokacimcoook
ellerine emegine saglik canim cok tesekkür ederimopuyorumnanaktan
ewet gerçektende çok pratik ...acil durumlar için.:kedi:..dadıda süperrrrçok pratik bir yemek ve nefis gözüküyo mantıyıda çok severim ellerine sağlık hayatım
aynen tatlım bayat ekmeklerin değerlendirilmesi adına süper bir öneri...ve ayrıca da çok leziz...eline sağlık canım
bayat ekmekler için değişik bir alternatif ve çok güzel gözüküyorcokacimcoook
% 100 katılıyorum...böyle bi tarifi öğrenmiş olmama çok iyi oldu.. ekmeklerin atılmasına karşı biri olarak artık bu yöntemlede değerlendirebilirim..
ellerine ve emeğine sağlık..
ellerine sağlık canım bayat ekmekler değerlendirilecek ne güzel ben çok üzülüyorum ekmek atılınca ya(
oyy kıyamam sana ya....:lepi: Yaptımmmmmm annemden gizli Annem eve bir girdi bi bağırıyor, kız ne güzel kokuyor içerisi diye Korktuydum ama kızamıyor artık. 2 gün önce babam dedi ki."gir mutfağa istediğini yap, sakın anneni dinleme, ziyan olduğu kadar olsun önemli değil, yeterki öğren" dedi. Tabi ben önce demiştim anneme ben bu gidişle bir şey öğrenemeyecem diye Babam noktayı koydu. 2 gündür ziyafet çekiyoruz Bakalmmm bugünkünün tadı nası olcak. Aslında tadımlık yaptım ve daha üzerini süslemedim. bu da resmi camdan çektim arkadaşlar.
Ay niyetliyim ama tadını cok merk ediorm orucumu bozcam nerdeyseee
oyy ben çok sık yaparım bunu.. yakın olsak hemen yollardım sana....Cok guzel gorunuyo.Goz doyurucu emınım tadı da harıkadır.
Eeeee bu kadar denıyen var benım denememe gerek yok.Her deneyen bana bı porsıyon yollayacakdır emınım.
Yollayan yollamayan herkezın ellerıne saglık...
beğendiğine sevindim tatlım.. acı seviyor san acısını arttır ben acı sevdiğim için acısını fazla koyarım.. tabi tercihe bağlı...opuyorumnanaktanTadı cok güzeldi, sanki içinde et varmış gibiydi. Acısı da biraz fazla olsaydı tam çiğ köfte gibi olurdu. :dance:
güzel gözüküoooooooo deniycem en kısa zamanda:)elerine sglık cnm