Premature Bebekler prametüre annelerden yardım

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

guis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
300
0
66
38
İzmir
mrb arkadaşlar 35 haftada suyum geldi ve sezaryanla bebeğim dunya geldi 1 hafta kuvezde kaldı 1.870 doğdu şimdi 25 günlüğüz 2 kılo oldu emziriyorum ve arada aptamil pre veriyorum sizler bebeğinizi nasıl büyüttünüz yardımlarınızı bekliyorum sanki hiç büyü miyecek gibi geliyor nasıl biran önce kılo aldıra bilirim

Benim oglumda 36 haftalik sezaryenle dogdu.2.200 gram ve 49 cmdi,bir gun kuvezde kaldi.cok zayifti ama saglikliydi.doktorum cok sIk emzir demisti.3saatden fazla uyursa uyandir ve emzir demisti.dediklerini yaptim ,kisa surede toparlanmisti.simdi 17 yasinda ve 1.88 m boyunda.
Insallah bebeginiz kisa zamanda kilo alir.'

çok tşk ederim inşallah bende o günleri görürüm çok endişeliyim hep böyle kalcak gibi geliyor bana

Benimde prematureydi

Koccaman oldu

Toparlar meraketme

Bolbol sev demisti dr

elde sevilen bebek cabuk serpilirmis

Neden hemen mama verdin sut sorununmu var yoksa takviyemi

benim suyum erken geldiği için oğlum 34 hafatalık doğmuştu 2.800 gr 48 cm idi...
ama küveze almadılar kilosu iyiydi baya güzel emiyordu hiç mama vermedim sık sık emzirdim ve gün aşırı yıkadık çok güzel ve hızlı kilo aldı şimdi tam bir tosun maşallah
sizde mama vermeyin bence annesütü gibisi yok çok sık emzirin ve günaşırı banyo yaptırın masajında çok faydası var onuda belirteyim

kış olduğu için sürekli yıkayamıyorum üşütür diye çok küçük

Benimde prematureydi

Koccaman oldu

Toparlar meraketme

Bolbol sev demisti dr

elde sevilen bebek cabuk serpilirmis

Neden hemen mama verdin sut sorununmu var yoksa takviyemi

küçük olduğu için tam ememiyor doyamaz diye ara sıra veriyorum mamayı

endıselenme canım kılosu az olabılır ama saglıklıdır ve sen anlamadan kendını toplaycaktır masaj ve sık sık emzırmeyle kısa zamanda toplanacktır üsütmemeye calıskı dahada gerı gıtmesın

sarılığı yoksa kılo konusuna fazla takılmayın önemlı olan kılolu olması değil sağlıklı olması biliyorum şimdi minicik geliyor gözünüze ama sütünüz varsa bolbol emzirin bencede her gun yıkayın en az 2 ay her gun yıkanır bebek oda sıcaklığını ayarlayın zaten dışarı çıktığı yokki bebeğin arkadşımın kızı 9 aylık olamsına rağmen 2 kılo doğdu şuan 5 yaşında ve 30 kılo buda fazla evet ama öyle mınıcık kalmıyorlar içini ferah tut sütün varsa emzır hiç mamaya bulaşma derim

Canim sutun varsa sagip verebilirsin, illa mama vermen sart degil.. Sutun yoksa baska tabii. Gun asiri yikiyorum bende bebegimi...yeterki sagligi yerinde olsun, cabuk toparlar sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…