PRAG: Hüznün Büyüsü

Harika kareler yakalamışsınız,tebrik ederim :) Masalsı bir havası varmış Prag'ın. Hiç bilmiyordum :) Yalnız o dilencinin gözleri korkuttu beni. Ne kadar tuhaf gözleri var :s

İlginize teşekkürler.. Sayenizde bu sabah hiç beklenmedik bir şekilde Prag'ın büyüsünü bir kez daha hissettim.. Ne yalan söyleyeyim her yönüyle benim için artık hiç rengi kalmamış ülkemde uyandığım kasvetli günlerden biriydi.. Şimdi yine hayallerle sarhoş oldum, sayenizde..

Dilencinin gözleri korkutucu muydu.. Düşünüyorum, böyle betimler miydim?

Her gün öyle korkutucu gözler görüyorum ki.. yok, hayır o dilencinin gözleri bunlardan biri değil..

Bukowski'nin bir tanımı geldi aklıma şimdi: Usu kırık insan, der..

Evet, bu dilenci de usu kırık insanlardandı.. Bir anlığına görüntüyü donduran fotoğraf karesi "korkutucu" ifadesi kazandırmış olabilir. Keşke canlı aktarasabilseydim.. Onun, o yaşamaya devam etmeye çalışmasını, usu çoktan kırılmış olduğu halde, yanıbaşındaki dostundan medet ummasını ve ona sevgiyle bakan gözlere aynı sevgiyle karşılık veriyor olmasını da yansıtabilirdim o zaman.. Ama olmamış, becerememişim demek ki..

Ben hiç o açıdan bakmamıştım :) Yapamamak değil bence buradaki durum,benim bakıp ta göremem :)) Yazdıklarınızı okuyup tekrar fotoğrafa baktığımda hüzünlendim. Hayattan geriye kalan dostuyla bakıyor. Belki de yalnızlığa o kadar alışmıştır ki yalnızlığın ne olduğunu unutmuştur.

Koyulaştırdığım cümleyi bir kitapta okuyor olsaydım eğer; altını çizmiş ve not defterime aktarmıştım..
Bravo!!!

Sevgili Püsküüt,özelden sana sorduğum ve cevapsız bıraktığın sorumun yanıtını burada buldum ve yine bir kez daha hislerim beni yanıltmadı hepsi muhteşem görüntüler paylaşmın için bir kez daha teşekkürler,ayrıca ilk gitmek istediğim Avrupa ülkesiydi Prag bu yaz umarım kısmet olur :)

Dilerim ve isterim ki; gidersin..

Gittiğinde bir kadeh kırmızı şarap eşliğinde, selamımı bırak nehre.. olur mu?

Dilerim ve isterim ki; gidersin..

Gittiğinde bir kadeh kırmızı şarap eşliğinde, selamımı bırak nehre.. olur mu?

Çok istiyorum Püsküüt dileğin içinde sonsuz teşekkürler ,amacım bundan onra kendime yeni bir hayat kurmak,beklediğim şeylerin başında gelen mucize gerçekleşti ve şimdi gezip görerek yeni yaşam merkezime karar vermek ve bu yüzden ilk gitmek istediğim şehir Prag;bir kaç alternetifim daha var kafamda bakalım kısmet artık :) gidersem mutlaka deiğini yaparım sana söz veriyorum ama o şarap yanlz içilmezki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…