Çok haklısın becede şehir soyut bir kavram. Bende o ruh u santorinide hissettim.
Parise falan gittim ama nedense kalbim santorinide kaldı, bende
tekrar,tekrar tekrar santoriniye giderim (daha prag a gitmedim, belki fikrim değişir yerimseniben)
Ben "gömülmek" üzere Prag'a giderken seni de Mısır'a atarım.. yerimseniben....Mısır'a gidip piramitlerime gömülüp dünyadan bağımı çekeceğim.
Tespitinize katılıyorum.. Dilini bilmediğim bir ülkede kendini yabancı hissetmemek bana da enteresan gelmişti..3 sene önce yolumuz düşmüştü Praga.. Zaman donmuş gibiydi.. İlginçtir öylesine eşimi alıp kaçmamıza rağmen hiç yabancılık çekmemiştik. Çok hoş kareler. Teşekkürler
Pragla ilgili izlenimlerini okurken "Bende gitmeliyim." dedim.....
Katedrallarin ihtişamı her zaman etkilemiştir beni.
Yüreğine sağlık.Bizlerle paylaştığın için müteşekkürüm sana...
bende prag ı çok görmek istiyorum tşkler paylaşım için
Offf bu ne nefis bir görüntüdür Püsküütüm, söyleyecek şey bulamıyorum ama son eklenenler içimi bir tuhaf yaptı nedense.. Çok ama çok hoş görüntüler yakalamışsın yine ama bunlar eskidi ne zaman gidiyorsun?
Ben bu heykelleri görmüştüm daha önce sende:roflol:
İstiyorum onları koparcam yani şey onlar umumi çeşmemi steyen su içer mi -tatlicadiarzu-
Kapı kulpu karen varya benim çalışmayı sevdiğim karelerdir bayılırım kapıları çekmeye zevkler aynıymış.
Anlaşıldı bi'gün öldüreceksin beni gülmekten.. Böylece bir daha Prag'a gitme gereği de kalkacak ortadan.. :roflol:
Orada olduğum sürece, ağzını çeşmeye (!) dayayanla karşılaşmadım.. Hatta enteresandır, "Bu nedir yahu?" diyerek bakan da bir tek bendim galiba.. Foto çekmek kesmedi, videoya da aldım üstelik.. :.roflol: Niyeyse? sengözlerimebaksanab
Ben de bayılırım kapılara nevkuşum.. :asigim:
Kapılar; büyülü..
Kapılar; öte dünyanın bekçileri..
Heh işte videoyu izledimdi dimi ben böyle aşağı yukarı kalkan çeşmelerdi ayy konuştukça batmadan kaçarımzemuszemusPraga su içemeye gitcem benzemuszemus
Tani orda kimseyi görmezsin zaten görseydin de anla ki %100 Türkzemuszemus-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?