Prag da imzayı attık geldik :) 10.05.12

EbRuLi

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2008
1.416
25
683
39
kızlar ben gelinliğimi seçerken kendimi uzun ve topuzlu bir saçla hayal edemediğimden böyle bir tercih de bulundum
Hatta çok istedim ayakkabılarım kırmızı olsun ama büyükelçilik de olduğundan ayıp olur diye düşündüm.

ve tarih 10.05.12 Saat: 16.05 evlendik....

Uploaded with ImageShack.us

allah tamamına erdirsin inşaallah.bir ömür boyu devam etsin aşkınız:)

Çok mutlu olun inşallah :)) çok beğendim çok güzel olmuş :)

Allah mutlu etsin.siz hoş çıkmışsınız araba hoş çıkmış sizi inceleyen amcalar hoş çıkmış

mini bir gelinlik gördüm sanki:) alışılagelmişin dışında,çok hoş,çok güzel:)allah mutlulugunuzu daim etsin inş

mini bir gelinlik gördüm sanki:) alışılagelmişin dışında,çok hoş,çok güzel:)allah mutlulugunuzu daim etsin inş

aynen öyle tabii evlendikten sonra verdiğim 9 kiloyu evlenmeden önce verseydim, böyle bacaklar görmezdiniz.

Allah herkese gönlüne göre versin...

çok tatlı bayıldım Allah daim etsinn

aynen öyle tabii evlendikten sonra verdiğim 9 kiloyu evlenmeden önce verseydim, böyle bacaklar görmezdiniz.

Allah herkese gönlüne göre versin...

amin canım allah mutlulugunuzu daim etsin..ben kötü bir görüntü görmedim gayet güzel bacakların var:)

orada 38 bedendim ama inan 6. ay sonra Türkiye de yaptık bir kutlama, gelinliğimin göbek kısmı boştu, 36 beden oldum kurtuldum :)))

Allah herkesin gönlüne göre versin çok güzel çıkmışsınız mutluluklar dilerim

Yer seçimi, düğün arabası seçimi, özellikle gelinlik seçimi çok farklı olmuş. Türkiye düğünleri ile kıyaslarsak.
İyi de olmuş...

Merhaba.Öncelikle mutluluklar Bir sorum olacak.Yurtdışında nikah yapmak için gereken işlemler neler acaba?

buradaki işlemlerin aynısı zaten işlemi buradan açıyorsun. herhangi bir belediyeden yurtdısında evlenceğim dediğinde bir evrak veriyorlar. sonra hepsini gideceğinz yerdeki elçiliğimize faxlayıp dönüş alıyorsun. hiç zahmetli bir işlem değil, sakın gözünde büyütme.

Yer seçimi, düğün arabası seçimi, özellikle gelinlik seçimi çok farklı olmuş. Türkiye düğünleri ile kıyaslarsak.
İyi de olmuş...

çok teşekkürler.. herkes içinden geldiği gibi yapsın inşallah, bir sene bitti bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…