Pprogestan hapı beta hcg yi etkilermi?

aytenssyasemn

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2023
22
8
31
Merhaba ben adet gecikmesinden 1 buçuk hafta sonra beta hcg değerime baktırdım 2.489 çıkmıştı sonra bi kaç gün sonra lekelenmem oldu doktor bana progestan verdi fitil olarak kullanmamı önerdi bugün keseyi gördük hatta kesem 1 hafta geriden geliyo geç döllenme dedi tekrar kan aldı aradan sadece 8 gün geçti bugün beta hcg değerim 32562 çıktı doktorum haftaya tekrar çağırdı hiç anlamadım bu rakam fırlamış durumda progestan fitili beta hcg yi yükseltir diye biliyorum bu kadarını yükseltirmi yardımcı olursanız çok sevinirim

Fırlamamış aslında, en az %66 artış istiyorlar, genelde 2 kata yakın artış oluyor, sizde de her 2 günde 1 2 kat artsa 40 bin olacakmış zaten 32 bin olmuş. Normal yani 2400'den

Fırlamamış aslında, en az %66 artış istiyorlar, genelde 2 kata yakın artış oluyor, sizde de her 2 günde 1 2 kat artsa 40 bin olacakmış zaten 32 bin olmuş. Normal yani 2400'den
Anladım teşekkür ederim doktor bana 5+4 günlük kesen dedi internetten bakıyorum her yerde başka bişey yazıyo 5 haftalık gebelik normal artış 7.000 olması gerek yazıyo aydınlattığın için teşekkür ederim

Anladım teşekkür ederim doktor bana 5+4 günlük kesen dedi internetten bakıyorum her yerde başka bişey yazıyo 5 haftalık gebelik normal artış 7.000 olması gerek yazıyo aydınlattığın için teşekkür ederim
Geç döllenme değildir belki çünkü baya da iyi bi değerle öğrenmişsiniz gebeliği, ultrason kalitesine göre bile değişiyor kesenin boyutu. İlerleyen haftalarda daha iyi oturur haftası ama güzel görünüyor 🙏🏿

Geç döllenme değildir belki çünkü baya da iyi bi değerle öğrenmişsiniz gebeliği, ultrason kalitesine göre bile değişiyor kesenin boyutu. İlerleyen haftalarda daha iyi oturur haftası ama güzel görünüyor 🙏🏿
Kese göründü bebek görünmedi doktor beta hcg yi bilmeden yorum yapamam boş gebelik olabilir dedi şimdi haftaya bi dahaki randevum inşallah güzel haberler duyarım

X