• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozlar... fikir olur belki (alintidir)

rica ederim canlarim insallah ben de özeniyorum acik hava pozlarina allah herkesin kalbine göre versin insallah

ben nisanimda fotograflari moda digital
kuaförde Ayten kuaför e gittim. Fotgarfciyi biliyordum yillarin fotografcisi ordunun. Kuaförü ise abiyeyi aldigim butikdeki kizlara sordum Ayten kuaförü önerdiler oraya gittim baktim oraya gittim ben memnun kaldim dügündede oraya gidecegim baska herheksin met ettigi bir kuaför daha var oraya da bi bakacagim ama dedigim gibi Ayten kuaförden memnun kalmistim özel makyaz da yapiyorlar

sağol canım benımmm çookk tşklerr a.s. Şeniz Şeniz Şeniz
isimleri not aldim kaydirigubbakcemile5

siyah-beyaz fotolar benim dügün fotolarima benziyor.. biz birde 60-li yillarin modeli üstü acik araba kiraladik, resimlerimizle uyussun diye =) Ben bayildim siyah beyaz olanlara, resime bir farklilik bir özellik katiyor

süperler..bende stüdyo fotolarını sevmeyenlerdenim..
nikah bitince bahçede çektircem inşAllahh.. açık havada..

ufffff çok güzel pozlar ya teşekkürler paylaşımın için ama biz geç kaldık bu pozları varmek için:umursamaz:

feci derecede beğendim emeğine sağlık canım...

bunlar için derdinden anlayan bi fotoğrafçı lazım.. tabi kuaförde, evde olan çekimler içnde becerikli ve yine snninle aynı kafada olan arkadaş fln... bn çok seiyorum eklediğin resimlerde ki gibi ayrıntıları ama gelinin sevmesi bazı durumlarda işe yaramıyo..

kızlar bunlar tamamen doğal pozlar yani şöyle durun sunu yapın diyen olmuyor biz de dış mekan çekimleri yaptırdık mersinde düğün hikayesi istanbulda dış mekan cekimi yaptırdık ve iiiiki yapmısız görenler hayran kalıyor fotolara albümlerede eklemiştim kesinlikle evlenecek çiftlere tavsiye ederim öle pahalı fahiş fiyatlar deil 1 gun evleniosunuz sonucta hatıra kalacak tek seyler fotolar

feci derecede beğendim emeğine sağlık canım...

bunlar için derdinden anlayan bi fotoğrafçı lazım.. tabi kuaförde, evde olan çekimler içnde becerikli ve yine snninle aynı kafada olan arkadaş fln... bn çok seiyorum eklediğin resimlerde ki gibi ayrıntıları ama gelinin sevmesi bazı durumlarda işe yaramıyo..

hay dilini seveyim.. aynen senin dedigin gibi oldu bende.. sevgili arkrabalar ve kardeslerim eline bi fotograf makinasi alip fotograf cekmediler ee gelin olarakta kendi kendini cekme imkani yok.. kaldim fotografsiz aklima geldikce deli oluyorum :çok üzgünüm: olan oldu is isten geci

Güzel pozlar var gerçektende.Bende dış mekan çekimi istiyorum.

hay dilini seveyim.. aynen senin dedigin gibi oldu bende.. sevgili arkrabalar ve kardeslerim eline bi fotograf makinasi alip fotograf cekmediler ee gelin olarakta kendi kendini cekme imkani yok.. kaldim fotografsiz aklima geldikce deli oluyorum :çok üzgünüm: olan oldu is isten geci

valla arkadasım benimde aynı seninki gibi oldu
dusundukce sınırlerim geriliyor
bi bakan olmadı sanki gelin ben degil de onlardı herkes kendi derdinde kendi süsünde
ustelik ıst dan bursaya gelın gıttım gıderken arabada helak oldum ordan kuafore ordan salona derken dugun bıtınce studyoya gıdebıldık o yorgunluk o telasede halım ıcler acısıydıakannehir
studyo resımlerıde ayrı bı dert
velhasıl duugunden adam gıbı bı fotom yok:gitme:
gectı 2 yıl
seytan dıyor gıt yeniden cektir ıstediğin gibi aklıma da yatmıyor degıl:kedi:

damatın zıplayarak poz verdiği fotoğrafa bayıldım...
o ne öyle ya...:1shok:

Back