Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben nisanimda fotograflari moda digital
kuaförde Ayten kuaför e gittim. Fotgarfciyi biliyordum yillarin fotografcisi ordunun. Kuaförü ise abiyeyi aldigim butikdeki kizlara sordum Ayten kuaförü önerdiler oraya gittim baktim oraya gittim ben memnun kaldim dügündede oraya gidecegim baska herheksin met ettigi bir kuaför daha var oraya da bi bakacagim ama dedigim gibi Ayten kuaförden memnun kalmistim özel makyaz da yapiyorlar
feci derecede beğendim emeğine sağlık canım...
bunlar için derdinden anlayan bi fotoğrafçı lazım.. tabi kuaförde, evde olan çekimler içnde becerikli ve yine snninle aynı kafada olan arkadaş fln... bn çok seiyorum eklediğin resimlerde ki gibi ayrıntıları ama gelinin sevmesi bazı durumlarda işe yaramıyo..
hay dilini seveyim.. aynen senin dedigin gibi oldu bende.. sevgili arkrabalar ve kardeslerim eline bi fotograf makinasi alip fotograf cekmediler ee gelin olarakta kendi kendini cekme imkani yok.. kaldim fotografsiz aklima geldikce deli oluyorum :çok üzgünüm: olan oldu is isten geci