• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozlar... fikir olur belki (alintidir)

fmk

EMANETIYLE TACLANDIRDI...
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
4.440
37
683
my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]

çok beyendım canım benim için çok yayrlı bir paylaşım oldu bu.bazılarını aldım bile.bayılıyorum böyle düğün resımlerıne zaten.fikir oluyo benim gibi bekarlara.

çok güzeller

standart stüdyo pozlarından yüz kat iyiler ve çok daha görseller

yaa uff benım gelınlık albumum orduda olacak insallah bişeye benzetırler yaniiiii... fmk paylaşım için tşkler a.s. hepside bırbırınden guzel

çok güzeller bnde kesinlikle açık hava pozlarına baylıyorum.teşekkürler

Çok güzel fotolar canım eğer dış mekan çekim yaptırabilsem kesin bunları saklardım eline sağlık

yaa uff benım gelınlık albumum orduda olacak insallah bişeye benzetırler yaniiiii... fmk paylaşım için tşkler a.s. hepside bırbırınden guzel

bende orduda cektirecem bende ayni senin gibi düsünüyorum acaba yapa bilirlermi diye

nisan fotolarimi cektirdimiz fotografciya mail attik sorduk cevap gelirse sana da iletirim canim. senin dügün nezaman?

bende orduda cektirecem bende ayni senin gibi düsünüyorum acaba yapa bilirlermi diye

nisan fotolarimi cektirdimiz fotografciya mail attik sorduk cevap gelirse sana da iletirim canim. senin dügün nezaman?

çok iyi olur canım a.s. a.s.
benim eylulun 25inde orduda olcak dugunum , daha var anlıcan :delphin:
bide kuaför derdi var offkı ne off artık gorumcem nere ben ora olur sanırım kaydirigubbakcemile
iki yerde dugun iyi hoşta bi taraftakını bılmeyınce nerde ne var,hizmeti nasıl gibi soruları dusununce ınsan ister istemez endişeleniyor :uhm: :uhm: :sm_confused:

çok iyi olur canım a.s. a.s.
benim eylulun 25inde orduda olcak dugunum , daha var anlıcan :delphin:
bide kuaför derdi var offkı ne off artık gorumcem nere ben ora olur sanırım kaydirigubbakcemile
iki yerde dugun iyi hoşta bi taraftakını bılmeyınce nerde ne var,hizmeti nasıl gibi soruları dusununce ınsan ister istemez endişeleniyor :uhm: :uhm: :sm_confused:

ben nisanimda fotograflari moda digital
kuaförde Ayten kuaför e gittim. Fotgarfciyi biliyordum yillarin fotografcisi ordunun. Kuaförü ise abiyeyi aldigim butikdeki kizlara sordum Ayten kuaförü önerdiler oraya gittim baktim oraya gittim ben memnun kaldim dügündede oraya gidecegim baska herheksin met ettigi bir kuaför daha var oraya da bi bakacagim ama dedigim gibi Ayten kuaförden memnun kalmistim özel makyaz da yapiyorlar

cokk degısıkk resımlerrr varr cookk hoslar

emeğine sağlık bizden geçti ama:))daha önceden görseydik keşke
neyse evlenecek arkadaşlar iyi pozlar iyi fikirler olsun :))

Back