• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitiften negatife dönen gebelik testi ve dış gebelik ihtimali?

klementinay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
1
0
1
33
Kızlar merhaba, benim son adet tarihim 27 Ocak ama pcosum var ve histereskopiden sonra ikinci adetim olacak. Ovülasyon takibi yapmaya çalıştım net olmamakla birlikte 24/25 Şubat gibi yumurtlama tahmin ettim. Değerlendirdik vakitleri. Sonra 2/3 Mart benim yerleşme kanaması olarak tahmin ettiğim ara ara gelen pembe kahverengi lekelenmem oldu. Kasıklarımda da ara ara batma yanma tarzında ağrılarım oldu. Ve genel olarak halsizlik uyku hali. Daha önce gebe kaldığım için gebe olduğumu düşümdüm.
5 Mart idrar testi negatif
6 Mart silik pozitif
7 Mar (bugün) negatif ve doktora gittim. Doktor vajinal baktı. Gebeliğe dair bir şey yok dedi. Hatta rahim gebelik için kalınlaşmamış bile dedi. Bir de son anda çatlamış yumurta gördü. Kan aldı beta HCG için sonuç salı çıkacak. Yani o kadar kafam karıştı ki. Yumurtam şu zamana kadar şimdş mi çatlamış döngünün kırkıncı günümdeyim. Belirtilerim neydi o zaman. Sanırım sağlıklı gebelik ihtimalim yok şu durumda. Acaba dış gebelik mi yaşıyorum yoksa kimyasal mı? Benzer deneyimleri duymayı çok isterim. Sevgiler.
 
Back