- 18 Eylül 2023
- 77
- 15
- 3
- 24
- Konu Sahibi dualarmkablolsn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tşk ederjm verdim bugün ama kanda negatif çıkma ihtimali varmuPozitif. Kan testi verin. Tebrikler.
Yani bu kaset testlerde düşük bi ihtimalde olsa yalancı pozitif olabiliyor bazen bu yüzden kan testiyle netleştirmek gerekiyor. Bu teste göre gayet pozitif inşallah kan sonucunuzda güzel cıkar. E nabızdan kontrol edın sonucunuzu.Tşk ederjm verdim bugün ama kanda negatif çıkma ihtimali varmu
Pozitif hayirli olsunSONUC NE KİZLAR
İnşallah cnm ama umudum yok sanki 2 test yaptım bugünkü daha belirgin düne göreYani bu kaset testlerde düşük bi ihtimalde olsa yalancı pozitif olabiliyor bazen bu yüzden kan testiyle netleştirmek gerekiyor. Bu teste göre gayet pozitif inşallah kan sonucunuzda güzel cıkar. E nabızdan kontrol edın sonucunuzu.
Umutsuz olma dünki betan daha düşük dıye daha silik çıkmıştır. Bugün beta arttgı için belirginleşmiştir daha güzel bu işte.İnşallah cnm ama umudum yok sanki 2 test yaptım bugünkü daha belirgin düne göre
Ne zmn cikcak sonucUmutsuz olma dünki betan daha düşük dıye daha silik çıkmıştır. Bugün beta arttgı için belirginleşmiştir daha güzel bu işte.
Ne zaman verdiniz. Nerde verdınızNe zmn cikcak sonuc
Evet pozitif hayırlı olsunSONUC NE KİZLAR
Dün sağlık ocağında verdimNe zaman verdiniz. Nerde verdınız
Sağlık ocağındaysa bugün çıkar. Bugün gidip öğrenebilirsiniz.Dün sağlık ocağında verdim
Cnm 76 çıktı betaSağlık ocağındaysa bugün çıkar. Bugün gidip öğrenebilirsiniz.
76 çıktı beta varmiTebrikler. Kan testi verin
Eveeet var hayırlı olsun ☺ cok yeni gebelıgınız. Saglıkla alın kucagınza kadın doguma gıdın takıp edin.Cnm 76 çıktı beta
Eveeet var hayırlı olsun ☺ cok yeni gebelıgınız. Saglıkla alın kucagınza kadın doguma gıdın takıp edin.Cnm 76 çıktı beta
Allah razı olsun cnm ama değer yükselirse kesjnlesturirim dedi çok korkuyorum ya değer düşerseEveeet var hayırlı olsun ☺ cok yeni gebelıgınız. Saglıkla alın kucagınza kadın doguma gıdın takıp edin.