- 18 Eylül 2023
- 77
- 15
- 3
- 24
- Konu Sahibi dualarmkablolsn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma strese gırme sakın yukselır ıkı gune bır artar saglıksızsa eger düşer merak etme. Senın stres yapmaman cok onemlı. 15-20 ıle ogrenenler doguranlar var. gebeliğin cok yeni degerın o yuzden düşük.Allah razı olsun cnm ama değer yükselirse kesjnlesturirim dedi çok korkuyorum ya değer düşerse
Eveeet var hayırlı olsun ☺ cok yeni gebelıgınız. Saglıkla alın kucagınza kadın doguma gıdın takıp edin.
Cnm fotoğrafa bakabilirmisin bide stresi nasıl engelleyebilirim adet olcam sanki heran öyle hissediyorumKorkma strese gırme sakın yukselır ıkı gune bır artar saglıksızsa eger düşer merak etme. Senın stres yapmaman cok onemlı. 15-20 ıle ogrenenler doguranlar var. gebeliğin cok yeni degerın o yuzden düşük.
Baktm 76. 3 hafta cıvarı gebesın muhtemelen. Gebelık tutunmaya basladıgı zamanlar adet sancısı gıbı olur korkma. Olumlu düşün güzel düşün. Yenı bır gebelıgın var. Sadece buna odaklan kötü düşünme. 10 -15 gun sonra keseyı gorebılırler büyük ıhtımal sonra kalp atışı dınlersın. Sonra sureklı takıp edılırsınCnm fotoğrafa bakabilirmisin bide stresi nasıl engelleyebilirim adet olcam sanki heran öyle hissediyorum
3 gun donra gidip tekrar kan ver degerler 2 ye katladiysa hersey yolunda demektir. Hayirli olsunAllah razı olsun cnm ama değer yükselirse kesjnlesturirim dedi çok korkuyorum ya değer düşerse
Çok korkuyorum ya katlamazsa ne olur3 gun donra gidip tekrar kan ver degerler 2 ye katladiysa hersey yolunda demektir. Hayirli olsun
Sakin ol biraz keyfini cikar. Panik yapacak bisey yok kiCnm fotoğrafa bakabilirmisin bide stresi nasıl engelleyebilirim adet olcam sanki heran öyle hissediyorum
Yahu katlanir niye kartanmasinÇok korkuyorum ya katlamazsa ne olur
Korkmaa katlar. Hem ılla ıkıye katlayacak dıye bısey yok ℅60 katlaması yeterlı genel olarak ıkıye katlamaktan bahsedılırÇok korkuyorum ya katlamazsa ne olur
Çok korkuyorum ya katlamazsa ne olur
İnşallah xnm benmKorkmaa katlar. Hem ılla ıkıye katlayacak dıye bısey yok ℅60 katlaması yeterlı genel olarak ıkıye katlamaktan bahsedılır
Ayy Allah'ım bin kere razı olsun cnm bnde o sanxiyi adet olcam sanıp korkuyorum geçen ay bugünlerde adettim çünküBaktm 76. 3 hafta cıvarı gebesın muhtemelen. Gebelık tutunmaya basladıgı zamanlar adet sancısı gıbı olur korkma. Olumlu düşün güzel düşün. Yenı bır gebelıgın var. Sadece buna odaklan kötü düşünme. 10 -15 gun sonra keseyı gorebılırler büyük ıhtımal sonra kalp atışı dınlersın. Sonra sureklı takıp edılırsın
Yok gebelıgın basında belırtıler adet olacakmıs gıbı hıseettırr. Aynı belırtıler var cunku. Bu sancılar zamanla devam edecek korkma sakın. Vücudunda bebek olusacak agrısı sızısı olacakİnşallah xnm benm
Ayy Allah'ım bin kere razı olsun cnm bnde o sanxiyi adet olcam sanıp korkuyorum geçen ay bugünlerde adettim çünkü
Allah'ım sağlıklı hayirli nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin acava pskilogami gitse m sürekli olumsuz düşünüyorum ya düşerse falan diyeYok gebelıgın basında belırtıler adet olacakmıs gıbı hıseettırr. Aynı belırtıler var cunku. Bu sancılar zamanla devam edecek korkma sakın. Vücudunda bebek olusacak agrısı sızısı olacak
Yani cok etkılenıyorsan gıt pskologaAllah'ım sağlıklı hayirli nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin acava pskilogami gitse m sürekli olumsuz düşünüyorum ya düşerse falan diye
Ben de 77 ile öğrenmiştim. Hayırlı olsun76 çıktı beta varmi
Teşekkür ederim cnm bnm yarın tekrar verecegim umarım dusmes ama her an adet olurum die korkuyorumBen de 77 ile öğrenmiştim. Hayırlı olsun
2-3 gün sonra yeniden kan verin artışına bakın 2 ye katlayarak artacaktır.
Cnm 251 yükselmiş dusukmu sence değerBen de 77 ile öğrenmiştim. Hayırlı olsun
2-3 gün sonra yeniden kan verin artışına bakın 2 ye katlayarak artacaktır.
İlk verdiğinizden kaç gün sonra verdiniz 2. kanıCnm 251 yükselmiş dusukmu sence değer
Gayet güzel bir değer bende erken öğrenmiştimCnm 251 yükselmiş dusukmu sence değer
Hayırlı olsun bence güzel yükselmiş ben de bugün kan verdim 797 çıktı değerler döllenme zamanıyla alakalı olabilir 1-2 gün bile etkiler çünkü. Olumsuz düşünüp strese girmeyin relaaaaxCnm 251 yükselmiş dusukmu sence değer