- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Pozitifi Görmek
- Konu Sahibi Luunapark
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelik hamilelikbelirtileri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canım ben 5 gun kala çok silik bir çizgiyle öğrenmiştm. Geç döllenme adet gecikmesinden 1 hafta sonra da çıkabilir 2 hafta sonra daMerhabalar canım kadınlar hamileliği bata 8 gün kala ya da daha erken öğrenmek mümkün müdür? Geç döllenme yaşayanlar battan kaç gün sonra çift çizgiyi gördüler? Şimdiden çok teşekkür ediyorum
Çok teşekkür ederim mayıs ayında kimyasal gebelik geçirdim. Ve battan neredeyse 15 gün sonra pozitifi görmüştüm. Acaba bu kez de öyle olabilir mi diye düşünüyorum. Çünkü belirtileri aynı şekilde yaşamaya başladım ancak testlerde henüz pozitifi göremiyorum.Valla canım ben 5 gun kala çok silik bir çizgiyle öğrenmiştm. Geç döllenme adet gecikmesinden 1 hafta sonra da çıkabilir 2 hafta sonra da
Evet haklısınız aslında batı beklemek en doğrusu. Ben de mayıs ayında kimyasal gebelik geçirdim. Yine aynı belirtileri yaşamaya başladım ancak o zaman da battan 15 gün sonra pozitifi görebilmiştim. Sanırım geç döllenme yaşamışım8 gün fazla erken gibi. Aslında kişiden kişiye değişiyor bu. Ben koku hassasiyeti yaşıyordum “hamileyim” dedim, bata üç gün kala pozitif gördüm ama kimyasal gebelikmiş. Adet gecikmeden test yapmamak daha iyi aslında.
Yüksek ihtimalle geç döllenmeymiştir evet.Evet haklısınız aslında batı beklemek en doğrusu. Ben de mayıs ayında kimyasal gebelik geçirdim. Yine aynı belirtileri yaşamaya başladım ancak o zaman da battan 15 gün sonra pozitifi görebilmiştim. Sanırım geç döllenme yaşamışım
Çok teşekkür ederimYüksek ihtimalle geç döllenmeymiştir evet.
Adete üç gün kala kan testi yaptırın isterseniz. Kan sonucu belli ediyor zaten
Çok teşekkür ederim bebeğinizle sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşam dilerimBenim geç döllenmeydi. Adete 1 hafta kala yumurtlamayı yakaladım
13. Gün test yaptırdım kan ve sonuç pozitifffff darısı sana
Anladım inşallah tekrardan görürsün pozitifiÇok teşekkür ederim mayıs ayında kimyasal gebelik geçirdim. Ve battan neredeyse 15 gün sonra pozitifi görmüştüm. Acaba bu kez de öyle olabilir mi diye düşünüyorum. Çünkü belirtileri aynı şekilde yaşamaya başladım ancak testlerde henüz pozitifi göremiyorum.