pozitife dönebilir mi

gnsemel

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2023
186
227
23
28
Merhaba kasımıb 22 sinde doktor randevusuna gitmiştim yumurtam büyümüş ama henüz çatlamamıştı döngümün de 13. Günüydü. 23ü akıntım geldi ve muhtemelen 23ü ya da 24 ü yumurtam çatladı diye düşündüm. Ve bu günleri değerlendirdik. Beklenem adet tarihim de tam çatlama gününü bilemediğim için 7-9 arası tahmin ediyorum. Bugün yani 5 aralıkta erken gebelik testi Predictor marka olan testten yaptım negatif çıktı. Acaba regl günüm test pozitife dönebilir mi yoksa bu test güvenilir olsa silik de olsa çıkar mıydı?

Bu test bende battan öncede, bat geçtikten sonra da hiç çizgi çıkarmadı. En iyisi diye ondan almıştım. O yüzden ısrarla onu kullanmıştım.

Sonra kan testi verdiğimde öğrenmiştim. Bence Regl olana kadar Umut var

Hiçbir belirtim yoktu ama bugün kasıklarıma ve belime hafif hafif batma hisleri girince heyecanla yapmıştım. Ben de sizin gibi en güveniliri hata yapmaz diye alıp negatifi görünce üzüldüm açıkçası

bat ne zaman acaba?

Testlerin hassasiyeti değişiyor kimi daha duyarlı oluyor (ki bu bence kötü) ve idrarda düşük betaHCG olmasına rağmen pozitif gösteriyor. Eğer kimyasal gebelikse ve bat günü regl olunca da büyük hayal kırıklığı oluyor maalesef. Bu sebeple en doğru test sonucu için adet gecikmenizi beklemenizi tavsiye ederim. Benim hamileliğimde 3-4 günlük adet gecikmeme rağmen test anca silik çizgi göstermişti. Yumurtlama gününüze göre sonuç verme süresi değişir. Genel olarak yumurta çatladıktan ortalama 12 gün sonra döllenme tamamlanmış oluyor. Önce kana sonra idrara geçtiği için kan daha hızlı sonuç veriyor. İnşallah gönlünüzdeki neyse o olsun:)

Merhaba 3 gün sonra yani bata 1 kala kaset test yaptım ve anında silik çizgi çıktı umarım yalancı pozitif değildir

Eklentiler

• IMG_4869.jpeg
    163,4 KB · Görüntüleme: 142
Merhaba 3 gün sonra yani bata 1 kala kaset test yaptım ve anında silik çizgi çıktı umarım yalancı pozitif değildir
Canım bence hamilesin ama daha çok yeni olduğundan silik çikmiş negatif olduğunda hiç belli bile olmuyor o çizgi

Canım hayırlı olsun Allah kucağına almak nasip etsin kaç haftalık bu değer çıktı benim 4. Haftada 87 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…