• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif testten sonra negatif mi? 😒

Azeri kz75

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2020
75
17
38
32
Merhaba hanımlar. Bata 5 gün kala yani dün test yaptım 10 dk içinde pozitif çıktı 1 saat sonra tekrar pozitif çıktı. Lakin bu sabah ilk idrarla yaptığımda negatif çıktı. Rica etsem bakabilir misiniz testime. Sonraki idrarda yeteri kadar bhcg olmadığından negatif çıkmış olabilir mi? Ama bi gün sonra artması gerekmiyor mu?

Eklentiler

• C1C7DFA7-1112-422A-A45E-F8F7A9BEEC0E.jpeg
    C1C7DFA7-1112-422A-A45E-F8F7A9BEEC0E.jpeg
    122,4 KB · Görüntüleme: 124
  • EF1B76BC-B28A-4C8B-86CE-2EF8A3BC483E.jpeg
    EF1B76BC-B28A-4C8B-86CE-2EF8A3BC483E.jpeg
    50,1 KB · Görüntüleme: 145
Merhaba hanımlar. Bata 5 gün kala yani dün test yaptım 10 dk içinde pozitif çıktı 1 saat sonra tekrar pozitif çıktı. Lakin bu sabah ilk idrarla yaptığımda negatif çıktı. Rica etsem bakabilir misiniz testime. Sonraki idrarda yeteri kadar bhcg olmadığından negatif çıkmış olabilir mi? Ama bi gün sonra artması gerekmiyor mu?
Pembe olanlar gebelik testi mi kesin? Ovulasyon testini gebelik testi sanıp hamile olduğunu düşünen kişiler vardı burada çünkü. Ondan soruyorum. Gebelik testiyse de negatife dönmüşse bi kanama falan olması gerekirdi

Pembe olanlar gebelik testi mi kesin? Ovulasyon testini gebelik testi sanıp hamile olduğunu düşünen kişiler vardı burada çünkü. Ondan soruyorum. Gebelik testiyse de negatife dönmüşse bi kanama falan olması gerekirdi
Evet kesinlikle gebelik testi.hem adete 4 gün kaldı ovulasyon çoktan bitti adetlerim düzenlidir benim. Sizinle aynı şeyi düşünüyorum kimyasal olsa şimdiye kanama olması gerekiyprdu

Evet kesinlikle gebelik testi.hem adete 4 gün kaldı ovulasyon çoktan bitti adetlerim düzenlidir benim. Sizinle aynı şeyi düşünüyorum kimyasal olsa şimdiye kanama olması gerekiyprdu
Bi de bata 5 gün kala çıkan sonuç için baya koyu çıkmış çizgiler. Bi kan verin ya da doktora görünün bence

Bi de bata 5 gün kala çıkan sonuç için baya koyu çıkmış çizgiler. Bi kan verin ya da doktora görünün bence
Evet 2 kızım var onlarda da 5 gün önce öğrenmiştim ama silikti gün geçtikçe koyulaşmıştı. Bu şimdi niye böyle oldu anlamış değilim. Doktora gitsem ultrasonda bişey gözükmezki hamilelik olsa bile . Ama kanda çıkar ona da negatif çıkar diye kprkuyorum

Evet 2 kızım var onlarda da 5 gün önce öğrenmiştim ama silikti gün geçtikçe koyulaşmıştı. Bu şimdi niye böyle oldu anlamış değilim. Doktora gitsem ultrasonda bişey gözükmezki hamilelik olsa bile . Ama kanda çıkar ona da negatif çıkar diye kprkuyorum
Bi kan verip bakın o zaman. Pozitifse doktora gidin. Değilse de gidin. Ne olur ne olmaz 😅

Son adet gecikme tarihinden 3 gün sonra kan testi, 7 ile 12 gün sonra idrar testi yapınız. Son test başka marka yakalayamamış olabilir bir şey yanlış olmuş olabilir. Tanınmış güvenilir marka erken gebelik testi alın. Yada acilen kan verin. Müjdeli haberleriniz olsun.

Son adet gecikme tarihinden 3 gün sonra kan testi, 7 ile 12 gün sonra idrar testi yapınız. Son test başka marka yakalayamamış olabilir bir şey yanlış olmuş olabilir. Tanınmış güvenilir marka erken gebelik testi alın. Yada acilen kan verin. Müjdeli haberleriniz olsun
Tamam çok teşekkür ederim . ☺️

Ben de şuan bu durumdayım ilk yaptığım pozitif çıktı arkasından 2 tane test yaptım negatif. Sizin durumunuz ne oldu acaba

Back