düşük yapmak demek bebegın sağlıklı olmaması tutunamaması rahimeÇok teşekkür ederim kötü bir şey mi peki kimyasal
Peki her hangi bir operasyon mu gerekiyordüşük yapmak demek bebegın sağlıklı olmaması tutunamaması rahime
yok canım operasyonluk bi durum değil kan testı acilden girip versene sen niye 9 gun beklıyorsun heemen çıkar sonuçPeki her hangi bir operasyon mu gerekiyor
Ya iki hafta önce acile gittiğimde acildedki doktor dovecekti az daha kan da almadıyok canım operasyonluk bi durum değil kan testı acilden girip versene sen niye 9 gun beklıyorsun heemen çıkar sonuç
nasıl yani neden? sebepYa iki hafta önce acile gittiğimde acildedki doktor dovecekti az daha kan da almadı
Hiç bilmiyorum ki durumumu sordu anlattım falan kasik bölgeme baktı ağrı olup olmadigini sordu sağ da var solda yok dedim gözlerini devirdi böyle ofladi falan agrimda vardı üstelik sonra tamam dedi iğne vurdu ağrı kesici tamam dedi kan git sağlık ocağında var dedi cumartesi gecesi gittim bir de pazartesi ye kadar sağlık ocağını bekledim açılsın diyenasıl yani neden? sebep
Kan almadı ki dediği şey ilaç yazamıyorum hamile olup olmadığını bilmiyorum sağlık ocağında kan ver dediiğne vurduysa demekki hamile değilsn
gıttın mı pekı? aile hekımıneKan almadı ki dediği şey ilaç yazamıyorum hamile olup olmadığını bilmiyorum sağlık ocağında kan ver dedi
2 hafta önce gitmiştim negatif ti kan sonucu ama dün sabah yaptığım farklı bir testin markası ile denedim silik cizgi vardı yinegıttın mı pekı? aile hekımıne
tamam yarın yıne gıt2 hafta önce gitmiştim negatif ti kan sonucu ama dün sabah yaptığım farklı bir testin markası ile denedim silik cizgi vardı yine
Aile hekimi de bir şey demez umarım korkar oldum artık acildeki öyle davranincatamam yarın yıne gıt
nıye desın hamılelıkten şüphelenıyorum deAile hekimi de bir şey demez umarım korkar oldum artık acildeki öyle davraninca
2 hafta önce gittim negatif dedi ya o yüzden acildekildeki doktorlardan sonra tedirgin oldum artıknıye desın hamılelıkten şüphelenıyorum de
ya öf sende butun doktorlar aynı olacak halı yok aile hekımı kapanmadan gıt ver bı kan testı2 hafta önce gittim negatif dedi ya o yüzden acildekildeki doktorlardan sonra tedirgin oldum artık
Gittiğim herdoktor köpek gibi davrandığı için insan ister istemez böyle tesirgin oluyor.ya öf sende butun doktorlar aynı olacak halı yok aile hekımı kapanmadan gıt ver bı kan testı
özele gıt öleyseGittiğim herdoktor köpek gibi davrandığı için insan ister istemez böyle tesirgin oluyor.