Bu şekilde biri ile yaşamak oldukça zor olsa gerek. Geçen hafta konsere bir arkadaşımı çağırdım. Önce kapıdaki kuyruğun çokluğundan yakındı, sonra x-ray cihazı arızası yüzünden bekledik, ona söylendi, sandalye getirmiştim,kalabalığa karışmak istemezse uzaktan izleriz diye, yeşillik alan yokmuş, oturmak istemedi. İlerledik, kalabalığa laf etti , gec geldiğimiz için arkalarda kaldığınızda yakındı. Öne geçmeye çalışırken kadının teki 'yer yok' demiş,izin vermemiş, ona kızdı. Sonra ilk çıkan sanatçı performansini bitirdi,gerçek sanatçının gelmesi 20-25 falan sürdü, beklerken ona bekledik diye söylendi, ,sırtımızı bariyere yaslayacak güzel bir yer bulduk, insanlar bize doğru geliyor- sıkışıyoruz diye yakındı, bariyerden atlayıp çıkmak isteyen biri çıkarken yanlışlıkla onun sırtıni tekmeledi atlarken, onun arkasından 'salak' diye bağırdı, sonra sanatçı mola verdi - insanlar geç oldu diye dönmeye başladığı için öne doğru geçmek istedim , bu sefer de yerimiz güzel dedi
gittik, yerimizi beğenmedi, cevremizdekilere laf etti, "bu ne kalabalık konser - böyle olacağını bilsem gelmezdim , ben oturup izleyeceğiz sanıyordum" dedi (ki Türkiye'nin en harika gruplarindan biri, bundan on kat kalabalık konserlerine gitmiştim) , neyse zamanla insanlar gidince biz neredeyse en öne geçtik. Ama o zamana kadar ısrarla söylendi
Dönerken de dedi ki 'ne zamandır böyle neşeli bir akşam gecirmemistim, yine çağırırsin'
Tabii ki bir daha asla çağırmam ama bir an o arkadaşımın yerinde olduğumu düşündüm, yani hayata devamlı negatif taraftan bakarak yaşamak ne kadar zor olmali.
Bence mutluluk , neşe , Güleryüz içten gelir, biraz da mizaç meselesidir. Ben de en uygunsuz ortamlarda bile yüzü neşeli görünen biriyim . Çocukluktan beri olaylara hep iyi tarafından bakmaya çalışırım. "Polyannayi dağa kaldırmışlar 'temiz hava aldik' demiş" fıkrasındaki polyanna gibiyim.
Ama bazı şeyler, dediğim gibi doğustan.
Hatta doğum haritası ile bile ilgisi var.
Hatta gecen şeye denk geldim, 12. Ev insanın annesinin hamileliğindeki son ayını - kişinin de bilinçaltini vs yansıtırmis. Benimki için çıkan sonuç şuydu
Eki Görüntüle 3266791 Bir şey söylemeden önce çekinen, saçma bir şekilde, devamlı yanlış yaptığına inanan bir arkadaşımda da çıkan şuydu;
Eki Görüntüle 3266789 Yani insanın kişisel özellikleri doğum saatinden bile geliyor olabilir. Eğer netten 12. Eviniz neymiş bakarsanız sizinkini de okuyabilirsiniz.
Eger haritanız sizi sıkıntıya sokacak şeylerle dolu ise bunların etkilerini değiştirecek çalışmalar da yapıyor astrologlar. Para tuzağı veya aptal uğraşı olarak görmüyorsaniz bu konuda da videolar izleyip belki yardım alabilirsiniz