Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetiniz geçtimi ve çizgiler ilk 5 dakika da çıktıysa geçerliArtik baktigim her seyde cift cizgi goruyorum olsada olmasada
47 gundeyim beta hcg 0.01 ilk 5 dakkada cikti hepsicanım öncelikle adetin geçti mi geçmedi mi ? bunlar kuruma çizgisi
beta 0.01 ise hamilelik olması mümkün değil47 gundeyim beta hcg 0.01 ilk 5 dakkada cikti hepsi
Kuruma cizgisi olsa hepsinde bulanik çift cizgi olmaz miydi? Demek ki testler her zaman dogru sonucu vermıyorcanım öncelikle adetin geçti mi geçmedi mi ? bunlar kuruma çizgisi
Ben kuruma çizgisiyle silik olanı ayırt edemiyorumKuruma cizgisi olsa hepsinde bulanik çift cizgi olmaz miydi? Demek ki testler her zaman dogru sonucu vermıyor
Kuruma 5 dakikayi geçtikten sonra olusuyor galiba. Hemen oluşan silik çizgi gebelik var gibi.Ben kuruma çizgisiyle silik olanı ayırt edemiyorum![]()
Hıı anladım canımmmKuruma 5 dakikayi geçtikten sonra olusuyor galiba. Hemen oluşan silik çizgi gebelik var gibi.
Ben 5 6 tane test yaptim birkac gun icinde. Hicbirinde kuruma cizgisi olusmadi. Bu hanimin testlerinin bir kismi pozitif bir kismi negatif cıkmış. Güvenilir gelmiyor bana bu testler.Hıı anladım canımmm![]()
Aynen hiç değil burda idrar testi silik çıkıp sevinen sonra kan testiyle yıkılan oldu :/ Sen hamile misin yoksaBen 5 6 tane test yaptim birkac gun icinde. Hicbirinde kuruma cizgisi olusmadi. Bu hanimin testlerinin bir kismi pozitif bir kismi negatif cıkmış. Güvenilir gelmiyor bana bu testler.
Yok hepsi hala negatif cikiyorAynen hiç değil burda idrar testi silik çıkıp sevinen sonra kan testiyle yıkılan oldu :/ Sen hamile misin yoksa![]()
Yok hepsi hala negatif cikiyorkan testi verene kadar ümidim gitmeyecek.
hayır teste göre değişiyor işte kimi kuruma çizgisi yapıyor kimi yapmıyor ama hiç biri güvenilir değil kalın bir çizgi olmadıkçaKuruma cizgisi olsa hepsinde bulanik çift cizgi olmaz miydi? Demek ki testler her zaman dogru sonucu vermıyor
Bir doktor dedi ki ovulasyon testiyle telefon uygulamasiyla takip etmeyin. Haftada 2 3 kere cinsel iliskiniz olsun. Takip ettikce strese girersiniz dedi. Sen ovulasyonla yapıyorsan bi de hicbir seye bakmadan yap bakalim.Ah kuzum yaaa artık olsun inşşşş
Bende bekliyorum daha yok![]()
Iki marka kullandim ikisinde de olmadi kuruma cizgisi. Insani ümide sokar boyle olunca.hayır teste göre değişiyor işte kimi kuruma çizgisi yapıyor kimi yapmıyor ama hiç biri güvenilir değil kalın bir çizgi olmadıkça
Doktor bana havalardandir dedi beta hcg m ilk gecikmedi 4 e kadar cikti sonra en son teste 0.01 e kadar dustu yillardir bendede kuruma cizgisi hic olmamisti vu sekilde 15 pozitifim var ama teorik olarak hamile degilim ilk gece kan testindenden sonra cok agladim doktor 15 gun dhaa bekle dedi sokturucu vermedi bir umut bekliyorum47.gününüzde olan gecikmeye 0.01 beta kan değeri hamilelik olmadığını gösteriyorkan testi idrar testini kesinleştirmek için yapılır..Değer 0.01 iken bu kadar gecikmeye rağmen..testler bozuk Üzgünüm
Umarım vardır da biz yanılmışızdır Her şey gönlünce olsun
Bende ole dusundum dogum yapan butun arkadaslarim pozitif oldunu bu cizginin yoksa kesinlikle cikmicani soyledi ama maalesef umutlarima son darbeyi doktor vurdu kana gore hamilr degilsin bekle ama dediKuruma 5 dakikayi geçtikten sonra olusuyor galiba. Hemen oluşan silik çizgi gebelik var gibi.