- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.607
- 248
- Konu Sahibi Umutlu Anne Bekleyiste
Üzmek istemem ama kesinlikle negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet adetten önce bakmıştım . İnşallah Allah razı olsun sağ olun inşallah sağlıcakla kucağınıza almışsınızdırAdetten önce mi yaptınız ben adetten bir hafta önce yapmıştım böyleydi gorunmeyen ama silik gibi bir çizgi hatta silik otesi şimdi 16 haftalık hamileydim tabii umut vermek istemem ama aklın kalmasın kan tahlili yaptır hemen çıkıyor zaten sonucu Allah gönlüne göre versin en hayırlı en doğru zamanda
Yok orada yazım hatası olmuş şu anda 16 haftalik minnos inşallah hepimiz gönlümüzdeki gibi kucagimiza alirizEvet adetten önce bakmıştım . İnşallah Allah razı olsun sağ olun inşallah sağlıcakla kucağınıza almışsınızdır
Aminnnnnn inşaAllah sağlıcakla gelsin prensesYok orada yazım hatası olmuş şu anda 16 haftalik minnos inşallah hepimiz gönlümüzdeki gibi kucagimiza aliriz
Testi tekrarlasaniz sanki bozuk gbi geldi banaMerhabalar, iyi geceler. Hanımlar bu aralar bu konu acayıp uyutmuyor beni . Yardımcı olan arkadaşlarım da var ama bakmaktan kendimi alamıyorum. Sizce bir şey var mı ? Teşekkür ederim.
Aminnnnn inşaAllah Allah razı olsunSabah ilk idrarla yaptıysan kesinlikle negatif. Birkaç gün geçsin gene yaparsın. Ama kafan rahat olsun psikolojini lütfen bozma. Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah.