• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif mi ?

Aylardır silik çizgilerle umut ettim durdum ama maalesef olunca 2 dk bile sürmeden çıkıyor rabbim isteyen herkese nasip etsin umudunu kaybetme çokta takip etme derim o zaman oluyor birde ovulasyon testi kullan daha garanti olur

Adetten önce mi yaptınız ben adetten bir hafta önce yapmıştım böyleydi gorunmeyen ama silik gibi bir çizgi hatta silik otesi şimdi 16 haftalık hamileydim tabii umut vermek istemem ama aklın kalmasın kan tahlili yaptır hemen çıkıyor zaten sonucu Allah gönlüne göre versin en hayırlı en doğru zamanda

Adetten önce mi yaptınız ben adetten bir hafta önce yapmıştım böyleydi gorunmeyen ama silik gibi bir çizgi hatta silik otesi şimdi 16 haftalık hamileydim tabii umut vermek istemem ama aklın kalmasın kan tahlili yaptır hemen çıkıyor zaten sonucu Allah gönlüne göre versin en hayırlı en doğru zamanda
Evet adetten önce bakmıştım . İnşallah Allah razı olsun sağ olun inşallah sağlıcakla kucağınıza almışsınızdır:dua:

Sonuncu resimde hafif bir çizgi gördüm ama ne kadar beklettiğiniz de önemli...

Ben adetimden 4-5 gün önce yaptığımda çok silik bir çizgi çıkmıştı, 5 dk sonra.

Allah gönlünüze göre versin ama negatif gibi maalesef..
En iyisi kan tahlili yaptırın ya da erken testlerle deneyin bir de..
Benim ki adete 4 5 gün kala, erken test çubuğunda çıkmıştı varsa zaten hemen ilk 30 saniyede silik bile olsa çizgi çıkıyor. 5 dakikadan sonra çok geçerliliği yok kuruyor çünkü.

Back