• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif mi yardım edin lütfen

sla2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2023
3
1
1
19
Şuan çektim idrarı damlattgım an böyle oldu hatta bi tık daha kırmızıydı ve belirgindi heyecndan elim ayağıma dolandı çekicem diye testi ters paylaşyo yanlız duzeltemedim bide ışık ve kameradn galiba ama normal de daha net belirtilerm var göhüs hassasiyeti yok sâdece kahverengimsi lekenmeler ve idrar kaçırmam çıktı birden bi kaç gündür mide bulantısı da eşlik ediyor sizce sonuç ney😮‍💨🙆‍♀️

Eklentiler

• IMG_20231204_044814.jpg
    IMG_20231204_044814.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 92
Şuan çektim idrarı damlattgım an böyle oldu hatta bi tık daha kırmızıydı ve belirgindi heyecndan elim ayağıma dolandı çekicem diye testi ters paylaşyo yanlız duzeltemedim bide ışık ve kameradn galiba ama normal de daha net belirtilerm var göhüs hassasiyeti yok sâdece kahverengimsi lekenmeler ve idrar kaçırmam çıktı birden bi kaç gündür mide bulantısı da eşlik ediyor sizce sonuç ney😮‍💨🙆‍♀️
Canım ben herhangi bir şey göremedim ama bu negatif bir test gibi duruyor 😐

Kırmızılık var ya çizginin yanında direk iki tane olmuştu biri diğerine doğru eğik gitti hemen çekmeye calştm kameramdan dolayı da tam belli olmuyo bu şekilde hâlâ daha 🥺

Bende bugün test yaptım sık idrarım geliyor göğüsüm aşırı derecede ağroyordu dünden bugğn kan verdim bakalım spnuç ne çıkacak

Eklentiler

• IMG_7883.jpeg
    IMG_7883.jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_7879.jpeg
    IMG_7879.jpeg
    59,5 KB · Görüntüleme: 61
2024 hamiş ve hamiş adayları diye yeni topik açtım kızlar yeni yıl için. Buyrun gelin. Ankette ekledim.. 🌺🥰

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-04-12-11-39-331_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-12-04-12-11-39-331_com.android.chrome.jpg
    82,7 KB · Görüntüleme: 54
Back
X