Kizlar 10 aydir bu anı bekledim smdi sanirim pozitif testim regle iki gün var , kan vermeye geldim sonucumu bekliyorum sizde görüyor musunuz sizce pozitif miii 3 dkda çıktı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için tıklayın...
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pozitif mi yanlış mı görüyorum
- Konu Sahibi simsim507
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Pozitif gibi geldi bana
Çizgi bariz belli. Testin markası ne acaba?
Canim "mimea hızlı gebelik testi" size bunlari yazarken ellerim titriyorÇizgi bariz belli. Testin markası ne acaba?
Kıyamam yaCanim "mimea hızlı gebelik testi" size bunlari yazarken ellerim titriyor
Bence kanda da pozitif öyle Hissediyorum sonuç çıkınca bize haber et olur mu
Sakin ol ben de uzun başlıkla açtığın konudan takip ediyordum seni. Burada yeni konu görünce yazdım da heyecanını ben de yaşıyorum şuan. Elimde telefon senin kan sonucunu bekliyorum inşallah güzel haberi alırız.Canim "mimea hızlı gebelik testi" size bunlari yazarken ellerim titriyor
Güzel haberler gelecek inanıyorum çıkmadı mı daha sonuçlarrr meraktan çatlıyacağımYaa hepinizin içtenliğini öyle derinden hissettim ki suan kizlar iyiki varsiniz , sizleri belki hiç tanımıyorum ama suan benimle bu heyecani yasiyorsunuz ya iyiki varsiniz... İnşallah guzel haberler vermeyi cok istiyorumm
Ay sürekli sayfa yeniliyorummm henüz cikmadi ama bence cok az kaldii birazdan cikacak hadi inşallahGüzel haberler gelecek inanıyorum çıkmadı mı daha sonuçlarrr meraktan çatlıyacağım
Ay hadi çıksın yaa kahvaltı yapamadım ahahahaAy sürekli sayfa yeniliyorummm henüz cikmadi ama bence cok az kaldii birazdan cikacak hadi inşallah
Dakikalar geçmiyor….6 ay önce bende sizinle aynı hisleri yaşıyordumAy sürekli sayfa yeniliyorummm henüz cikmadi ama bence cok az kaldii birazdan cikacak hadi inşallah
.Dakikalar geçmiyor….6 ay önce bende sizinle aynı hisleri yaşıyordum
canım merhaba ,var gibi kan sonucun çıktı mı
Net görüyorum , bence hamilesin inşaallah güzel haberlerini alırız canım erken gebelik testimi normal testmi bu ?Kizlar 10 aydir bu anı bekledim smdi sanirim pozitif testim regle iki gün var , kan vermeye geldim sonucumu bekliyorum sizde görüyor musunuz sizce pozitif miii 3 dkda çıktı