Canim "mimea hızlı gebelik testi" size bunlari yazarken ellerim titriyorÇizgi bariz belli. Testin markası ne acaba?
Kıyamam yaCanim "mimea hızlı gebelik testi" size bunlari yazarken ellerim titriyor
Sakin olCanim "mimea hızlı gebelik testi" size bunlari yazarken ellerim titriyor
Güzel haberler gelecek inanıyorum çıkmadı mı daha sonuçlarrr meraktan çatlıyacağımYaa hepinizin içtenliğini öyle derinden hissettim ki suan kizlar iyiki varsiniz , sizleri belki hiç tanımıyorum ama suan benimle bu heyecani yasiyorsunuz ya iyiki varsiniz... İnşallah guzel haberler vermeyi cok istiyorumm
Ay sürekli sayfa yeniliyorummm henüz cikmadi ama bence cok az kaldii birazdan cikacakGüzel haberler gelecek inanıyorum çıkmadı mı daha sonuçlarrr meraktan çatlıyacağım
Ay hadi çıksın yaaAy sürekli sayfa yeniliyorummm henüz cikmadi ama bence cok az kaldii birazdan cikacakhadi inşallah
Dakikalar geçmiyor….6 ay önce bende sizinle aynı hisleri yaşıyordumAy sürekli sayfa yeniliyorummm henüz cikmadi ama bence cok az kaldii birazdan cikacakhadi inşallah
.Dakikalar geçmiyor….6 ay önce bende sizinle aynı hisleri yaşıyordum
Net görüyorum , bence hamilesin inşaallah güzel haberlerini alırız canımKizlar 10 aydir bu anı bekledim smdi sanirim pozitif testim regle iki gün var , kan vermeye geldim sonucumu bekliyorum sizde görüyor musunuz sizce pozitif miii 3 dkda çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?