Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kan testimin sonucunu aldım 281 bhcg.. Yorumlarınızı bekliyorum kızlar..Laboratuarcı kız abla kesin hamilesin ama 1 hafta bekle doktora öyle git ki kesen görünsün, için rahat etsin dedi..Siz ne diyosunuz huhuuu?
Ben adetime 3 gün varken kan verdim, Beta 84 çıkmıştı. Ve hamileydim. Kese görünmez falan diye 1 hafta bekledim doktora gitmedim. Sonra gittigim de hemen ultrasonda kese göründü :) Hayırlı olsun. Senin ki de görünür diye tahmin ediyorum
Kan testimin sonucunu aldım 281 bhcg.. Yorumlarınızı bekliyorum kızlar..Laboratuarcı kız abla kesin hamilesin ama 1 hafta bekle doktora öyle git ki kesen görünsün, için rahat etsin dedi..Siz ne diyosunuz huhuuu?
hamilesin evet canım hayırlı olsun.. 1 hafta bekle evet kese şimdi görünmez değerin katlanması lazım gittiğinde keseyi görürsün randevunu al bekle :) ağır kaldırma uzanma çok yorma kendini