Evet testte de 15 dk sonra dikkate almayın yazıyo ama güvenemiyorum buna, çünkü böyle çıkıp hamile olan çok varmış20 dk sonra çıkan çizgiyi dikkate almamak gerekli diye biliyorum.
Umarım negatiftir, allah isteyene nasip etsin ama ben hiç hazır değilim bunabiyuk ihtimal negatif
Daha sonrasında yeniden yapmışsınız ama olsa onda da çıkardı.Evet testte de 15 dk sonra dikkate almayın yazıyo ama güvenemiyorum buna, çünkü böyle çıkıp hamile olan çok varmış
Ben de öyle avutuyorum kendimi ama sanırım regl olana kadar içim rahat etmicek ya da kan testi yapana kadarDaha sonrasında yeniden yapmışsınız ama olsa onda da çıkardı.
Teşhis istemiyorum, sadece böyle bi durum yaşayan varsa nasıl sonuçlandığını öğrenmek istiyorumKazen abi yüzünden oluyo hep bunlar kk ya ultrason cihazı almadı gitti
Bence hamile olmama olasılığın benim hamile olma olasıliğımla eş değer burdan bakıp anca bu kadar teşhis ettim
Yada filmlerdeki gibi kadınlar bayılmıyor ki,kesin bu hamile diye hemen bilsekKazen abi yüzünden oluyo hep bunlar kk ya ultrason cihazı almadı gitti
Bence hamile olmama olasılığın benim hamile olma olasıliğımla eş değer burdan bakıp anca bu kadar teşhis ettim
Umarım sadece benim paranoyamdır, ama komşum spiralle korunurken hamile kalınca insan her ihtimali düşünüyoİlk 15 dk sonrasını dikkate almayın yazmıyor mu ? Bence paranoya yapmayın. Kızım küçükken ben de çok yapıyordum. Ama birkaç aydır anlıyorum ki sadece kendimi yipratiyorum. Hamile kalamayan bu kadar insan varken adamakilli korundugum halde endişe duymamız son derece yersiz
Yada filmlerdeki gibi kadınlar bayılmıyor ki,kesin bu hamile diye hemen bilsek
Ahhh ah ben de eskiden böyle konuları okuyunca insanlar ne gereksiz şeylerle uğraşıyo git kan testini yap öğren ne yazıyosun oraya buraya derdim kendikendime, ama şu an gripten yatak döşek yatıyorum ve dibimden ayrılmayan küçük bi bebeğim var o yüzden akşamın bu saatinde kalkıp hastaneye gidip kan veremiyorum o yüzden buraya yazdım belki biraz içim rahatlar diye, yoksa ilk fırsatta tabi ki bi jinekoloğa gidip test yaptırıcamYada filmlerdeki gibi kadınlar bayılmıyor ki,kesin bu hamile diye hemen bilsek
Canım her ay bu korku yaşanmaz.Bu kadar korktuğunuza göre eşiniz korunuyor.Adet görünce spiral taktırsanız iyi olur.Ahhh ah ben de eskiden böyle konuları okuyunca insanlar ne gereksiz şeylerle uğraşıyo git kan testini yap öğren ne yazıyosun oraya buraya derdim kendikendime, ama şu an gripten yatak döşek yatıyorum ve dibimden ayrılmayan küçük bi bebeğim var o yüzden akşamın bu saatinde kalkıp hastaneye gidip kan veremiyorum o yüzden buraya yazdım belki biraz içim rahatlar diye, yoksa ilk fırsatta tabi ki bi jinekoloğa gidip test yaptırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?