• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif mi negatif mi yardım lütfen

stepfordk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2013
590
783
158
Aydın
kızlar 20 aylık bir oğlum var ve ikinci bebeği istemiyorum şu an, son adet tarihimi hatırlamıyorum ama bu aralar olmam gerekiyodu. Adet olmayınca predictor marka gebelik testini alıp yaptım yaklaşık 1 saat sonra çok silik bir çizgi çıktı, dayanamadım 5-6 saat sonra bu kez farklı marka gebelik testi alıp tekrar yaptım bu sefer hiç çizgi falan çıkmadı. İnanılmaz korkuyorum sizce hamile olabilir miyim? Bu arada ilk testte ilk 1 saat ikinci çizgi falan yoktu daha sonra çok silik bi çizgi belirdi

İlk 15 dk sonrasını dikkate almayın yazmıyor mu ? Bence paranoya yapmayın. Kızım küçükken ben de çok yapıyordum. Ama birkaç aydır anlıyorum ki sadece kendimi yipratiyorum. Hamile kalamayan bu kadar insan varken adamakilli korundugum halde endişe duymamız son derece yersiz

Kazen abi yüzünden oluyo hep bunlar kk ya ultrason cihazı almadı gitti :63:

Bence hamile olmama olasılığın benim hamile olma olasıliğımla eş değer burdan bakıp anca bu kadar teşhis ettim o_O
Teşhis istemiyorum, sadece böyle bi durum yaşayan varsa nasıl sonuçlandığını öğrenmek istiyorum

İlk 15 dk sonrasını dikkate almayın yazmıyor mu ? Bence paranoya yapmayın. Kızım küçükken ben de çok yapıyordum. Ama birkaç aydır anlıyorum ki sadece kendimi yipratiyorum. Hamile kalamayan bu kadar insan varken adamakilli korundugum halde endişe duymamız son derece yersiz
Umarım sadece benim paranoyamdır, ama komşum spiralle korunurken hamile kalınca insan her ihtimali düşünüyo

Yarin sabah ilk idrarinla test yap .. 20 dk sonra testi dikkate almayin diyorlar zaten 2.testtede negatif mis .. Hamile degilsiniz.

Yada filmlerdeki gibi kadınlar bayılmıyor ki,kesin bu hamile diye hemen bilsek:KK48:
Ahhh ah ben de eskiden böyle konuları okuyunca insanlar ne gereksiz şeylerle uğraşıyo git kan testini yap öğren ne yazıyosun oraya buraya derdim kendikendime, ama şu an gripten yatak döşek yatıyorum ve dibimden ayrılmayan küçük bi bebeğim var o yüzden akşamın bu saatinde kalkıp hastaneye gidip kan veremiyorum o yüzden buraya yazdım belki biraz içim rahatlar diye, yoksa ilk fırsatta tabi ki bi jinekoloğa gidip test yaptırıcam

Ahhh ah ben de eskiden böyle konuları okuyunca insanlar ne gereksiz şeylerle uğraşıyo git kan testini yap öğren ne yazıyosun oraya buraya derdim kendikendime, ama şu an gripten yatak döşek yatıyorum ve dibimden ayrılmayan küçük bi bebeğim var o yüzden akşamın bu saatinde kalkıp hastaneye gidip kan veremiyorum o yüzden buraya yazdım belki biraz içim rahatlar diye, yoksa ilk fırsatta tabi ki bi jinekoloğa gidip test yaptırıcam
Canım her ay bu korku yaşanmaz.Bu kadar korktuğunuza göre eşiniz korunuyor.Adet görünce spiral taktırsanız iyi olur.

Back