Gebeliğe Hazırlık Pozitif mi nefatif mi yardım edin.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aysnrdmrc

anne olmak istiyor
Kayıtlı Üye
17 Mart 2018
245
81
13
27
Kızlar ben ovül. Testine başladm bu ikinci günüm ama anlayamadım tam yardım edin ne okuyor anlamı.

Eklentiler

• image.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 109
Bence daha pik yapmamıs ama emin olmak için bir araya gelin derim

Kizlar selam ben 25.12.2016 da dogum yaptim bi kizim oldu. Sonra kizim 5 aylikken hamile kaldim 25.12.2017 de de bi oglum oldu cok sukur simdi 3.ayimizi bitircez ins fakat ben henuz adet gormesin 40im ciktiktan sonra 41.gun esimle birlikte olduk fakat korunmadik sonrasinda korunduk ama hic adet gormedim test yaptim negatif cikti bugun yine test yaptim 10 dk kadr tek cizgiydi yarim saati gectikten sonra baktim cook net olmayan zor gorulen bir cizgi daha var sizce pozitif olma ihtimali varmi. Cok uzun oldu k.bakmayin ama canim sıkıldi.

Canim testin resmini atabilirmisin

Resimde bile belli olmuyor ısigin altinda bakinca belli oluyo korktum acikcasi bebegim daha kucuk oldugu icin eger yoksa hemen sprail takilcam resimi atamiyorun dosya buyuk deyip hata verio nasil yapmam gerek
Resmi kirp kücült öyle yükle cnm

Kurumus ve beyaz cizgi var gibi bence bi kac gün sonra sabah idrarinla tekrarla

Resimde bile belli olmuyor ısigin altinda bakinca belli oluyo korktum acikcasi bebegim daha kucuk oldugu icin eger yoksa hemen sprail takilcam resimi atamiyorun dosya buyuk deyip hata verio nasil yapmam gerek
kuzu ben sanmıyorm hamile oldugunu . testlerde genelde öyle çok çok çokkkk silik çizgi çıkabiliyor bir zaman snra . ben de snradan gördüğüm o çok silik çizgiyle hamileyim sanmıştım

kuzu ben sanmıyorm hamile oldugunu . testlerde genelde öyle çok çok çokkkk silik çizgi çıkabiliyor bir zaman snra . ben de snradan gördüğüm o çok silik çizgiyle hamileyim sanmıştım
Eveet dogru bekledikten sonrasi dogru deilmis 30 dk dan sonra gecersiz bugun ultrasonla bakildim yok hatta yumurtan var adet olucaksin dedi doktorum ve siprail takildim 10 sene dusunmuyorum 25imde iki cocugun oldu bi kizim bi oglum sukurler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin ins.

aminnn . bak biz çok istiyorz bizim için dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…