- 6 Ağustos 2014
- 1.114
- 1.144
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.361
Merhaba canım benim öncelikle tebrik ederim bebeğini sağlıkla k6cağına alırsın inşaallah :) bugün benim de bat tarihim de sen test yaptın mı testte çıktı mı hamile olduğun ???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar sanırım gerçekten hamileyim bu sabah ki testtim pozitif dimi ? pazartesi kan vericem eğer daha koyulaşırsa ve adetim gelmezse henüz daha kimseye söylemedim ve kesinleşinceye kadar da sölemeyi düşünmüyorum malum kimyasal gebelik ihtimali de olabilir allah herkese isteyene nasip mübarek cuma günündeEki Görüntüle 1213121
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar selam adetime 4 gün var bugün ilk defa test yaptim sizce nedir durum hamile miyimm ☺
Kizlar selam adetime 4 gün var bugün ilk defa test yaptim sizce nedir durum hamile miyimm ☺
Kizlar selamm adetime 3gun kala yaptim testi ilk defa silik gordum araya da hafta sonu girdi kan tahlili yaptiramadimbugun yine yaptm ayni sekilde cikti.sizce pozitif olabilir mi? Pzts bat.
resim yüklenmiyorr pöffffffbuda benim bugünkü testim inşallah sağlıklıdır doktora gittim bişey gözükmedi beta hcg yapıldı yarın sonuç alıcam bat geçeli 3 gün oldu