Pozitif İdrar Testi Örnekleri

O zaman git kan testini yaptir canim. Testte silik dahi coksa kanda gpruluyor hemen. Bende oyle olmustu. Silik olmasina ragmen ilk degerim 309 du. Sen de git haber ver bize

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ilk idar testi yapmak istiyiyirum kanda cikmazsa rezil olurum die korkuyorum bugun yapicaktim cikmaz die yapmadim yarin adet gunum ck heycanliyim ...

Kizlar yarin adet gunum bu ovu testi gebelik testi yapsam cikarmi sizce ?? Hamilemiyim

Eklentiler

• $1400581910118.jpg
    $1400581910118.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 166
Testin cok hos dogrusu. Hamilesin iste canim daha neyi bekliyosun. Kan versene hemen

Canim o ovulasyon testi ama yumurtam zatwn catlamisti buda ovu. Testi bugun yaptim dahada netlesti hemen de cikti ilk idrar testi yapiyim diyorm yarin adet gunum gecmeainimi beklesem yaa kararsiz kaldim

Eklentiler

• $1400598634240.jpg
    $1400598634240.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 177
Canim o ovulasyon testi ama yumurtam zatwn catlamisti buda ovu. Testi bugun yaptim dahada netlesti hemen de cikti ilk idrar testi yapiyim diyorm yarin adet gunum gecmeainimi beklesem yaa kararsiz kaldim

Canim ovu hic kullanmadigim icin bisey soylemiym sana ama bence sen sabah gebelik testi yap ovu yapma artik. Insallah hamilesindir

Canim ovu hic kullanmadigim icin bisey soylemiym sana ama bence sen sabah gebelik testi yap ovu yapma artik. Insallah hamilesindir

Ins. Canim zten bitti sondu diye kullandim yapicam yarin sabah resmini aticam cok saol cevaplarin icin

Canim gayet gozukuyo ama ssen yinede 1 hafta sonra tekrarla hamile gibi gorunuyosun ins oledir :)

Canim insallah hamilesindir ama catlatma ignesi yaptirdiysan erken yapmissin testi. En az 12 gun gecmesi gerek. Suan hamile olmasan da pozitif cikabilir. O yuzden sen kendini cok fazla kaptirmadan 4 gun sonra yine yap testi. Insallah hamilesindir canim benim

Kızlar merhaba ya telefondan forograf nasıl yükleniyo bi türlü bulamadım bende yüklicem test sonucunu kafam çok karıştı çünkü

X