- 3 Aralık 2013
- 2.632
- 191
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #3.101
ANLADIM CANIM TEŞEKKÜRLER CEVAP İÇİN. UMARIM SAĞLIKLI MUTLU ÇOK GÜZEL GÜNLER GÖRÜRSÜNÜZ BEBEĞİN VE EŞİNLE. ÇEKİRDEK AİLE
amin inşallah :)) darısı sizlerin başına..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ANLADIM CANIM TEŞEKKÜRLER CEVAP İÇİN. UMARIM SAĞLIKLI MUTLU ÇOK GÜZEL GÜNLER GÖRÜRSÜNÜZ BEBEĞİN VE EŞİNLE. ÇEKİRDEK AİLE
kızlar 3 test yaptım biri silik çizgi ikisi negatif sizce ihtimal varmı
farklı markalar mıydı? bence yarın sabah ilk idrarla tekrar et.
ilk ikisi babytime markalı bi testti birinci silik ikinci negatif çıktı...üçüncüyüde başka bi marka aldım negatifti....sadece ilk test pozitif çıktı keşke resim çekseydim ne yapmalıyım acaba birincisi yanlış olabilirmi
olabilir ya iyi oldu senle karşılaştığımız. ben de bebetime test yaptım gölge gibi bi çizgi vardı. ama ilk idrar değil akşam yaptım. bu sitede bebetime testlerin yanıltıcı olduğunu okuduğum için pek de güvenmiyorum açıkçası. hayırlısı bakalım inşaAllah pozitif netice alırız.
bende akşam yatpm saat 5-6 gbi sen sonra başka test yaptınmı
yapmam mı sabah kalkar kalkmaz pyro clinice mi ne bi marka var ya onla yaptım negatifti.
sonuç ne peki kan testi yaptırdınmı sen ne zaman yaptın butestleri ben dün akşam yaptım birini dün gece yaptım sonra..ne yapmayı düşünüyosun yani hamilelik varmıdır sence
yok canım daha bu sabah yaptım birini. Diğerini de akşam yaptım işte. Bu gün adet günümdü gelmeyince heyecanlandım pek gecikmez çünkü. Bakalım yarın sabah testi tekrarlayacağım. Inşaallah pozitif sonuçlar alırız, tüm isteyenler... Senin geçti mi günün???
benim 16 ocaktı.16 ocakta adet olmadım sadece 2 gün kahverengi leke geldi...
Benimde 16 ocakti hadi hakkimizda hayirlisi cnm
sen test yaptınmı ,,amin..
[rıght][/rıght]
benim 16 ocaktı.16 ocakta adet olmadım sadece 2 gün kahverengi leke geldi...
Evet yaptm persembe gunu cok az bir cizgi vardi tam emin olamadim bugun tekrr yaptm akdam ustu biraz daha belirgindi canim nova benimkinin markasi resmini cektim ama yukleyemiyorum
canım daha önce dr kontrolü yaptırdın mı? Bence ihmal etme. Bende de olurdu o kahve lekeler, ahh o kahve lekeler. Meğer pko varmış. Ama senin ilk kez oldu sanırım. Umarım hamilelikle ilgilidir. Sen yine de olumlu düşün ama kontrollerini de ihmal etme. Bir gelişme olursa haber ver lütfen. Yazımı alıntılarsan görürüm. Ben de sana hbr veririm
ikisindede çıktıysa vardır canım öyle oluyormuş kan testi yaptır bence, benim ilki pozitif sonraki ikisi negatif çıktı