- 12 Mart 2020
- 3
- 5
- 16
- 33
- Konu Sahibi Betelgeusse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım biliyorum tabii ki ama insan 3 kere kimyasal gebelik yaşayıp defalarca test yapınca inanamayabiliyor. :)Peki sen buna bakinca ne goruyoorsun ??
Sence hamile misin ?
Iki cizgi cikinca pozitif oldugunu gercekten bilmiyor musun ?
Ben de seni etiketleyecektim acaba hamile mi bak diye.Peki sen buna bakinca ne goruyoorsun ??
Sence hamile misin ?
Iki cizgi cikinca pozitif oldugunu gercekten bilmiyor musun ?
Anlamıyorum ki biz hamilesin deyince mi hamile olacaklar ya da inanacaklar. Gidip kan vermek çok mu zor.Ne için destek verelim mesela
Teste bakinca kimyasal olup olmayacağını kimse bilemez bu durumda. Acik ve net belli hamilesin yani gozumuze sokmana gerek yok be canim .bu testin T cizginin silik bile cikmasi icin nelerimi vermezdim ki .Tatlım biliyorum tabii ki ama insan 3 kere kimyasal gebelik yaşayıp defalarca test yapınca inanamayabiliyor. :)
Silik bi Çizgi görüyorum ben sizde gördünüz mü arkadaşlarEki Görüntüle 2604250 kızlar adetimden 5 gün geçti. Bugün yaptığım test bu şekilde, siz ne dersiniz? Şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim.
Anketi de oyladım ben.Silik bi Çizgi görüyorum ben sizde gördünüz mü arkadaşlar
Ben goremiyorum ya massaallah sizdeki göze yani o kadar silik cizgiyi nasil görebildiniz. Ben tek cizgi goruyorumSilik bi Çizgi görüyorum ben sizde gördünüz mü arkadaşlar
Eksik kalmayalim bari belki madalya verirlerAnketi de oyladım ben.
Biz Kuruma çizgisinden bile umutlanırken insanlar kabak gibi çift çizgiyi soruyor.. zor olduğundan değil maksat burda inanların canını sıkmak benceAnlamıyorum ki biz hamilesin deyince mi hamile olacaklar ya da inanacaklar. Gidip kan vermek çok mu zor.
Anketi de oyladım ben.
Bilmiyorum cnm benim gördüğüm kuruma çizgiside olabilir emin olamadımBen goremiyorum ya massaallah sizdeki göze yani o kadar silik cizgiyi nasil görebildiniz. Ben tek cizgi goruyorum