Pozitif enerjiye ihtiyacım var.

İşte bende teyzen gibi olanlara çokk özeniyorum. Birini yapsam biri kalıyor yetişemiyorum kii

Haklısınız sanırım

Insanin enerjisini dusuren olumsuz durumlar vardir.. ornegin borclarin olmasi...esle gecimsizlik..ailelerle anlasmazlik vs.bu sorunlarin cozumlenmesi gerekir cozumuyle birlikte insana bir pozitiflik gelir zaten..siz de cocuk olmadigi icin epey kafaya takmissiniz..ve bu sizi mutsuz ettigi icin ev isleri bile gozunuzde buyuyor..cocuk konusunda biraz daha rahat olun Allah nasip ederse olacaktir insallah zamani var deyip biraz kendinizi ferahlatmaniz gerekir

sağlıklı beslenmeye başlayın. bahanelere sığınmayın. belki enerjiniz yerine gelir.

çocukta yok bu kadar yakınmanızı zorlanmanızı anlayamadım.

İşte bende teyzen gibi olanlara çokk özeniyorum. Birini yapsam biri kalıyor yetişemiyorum kii
O teyzeye sormak gerek acaba ayaklarini uzatip bir cay icip dizi izleyebilmisti kendine iki saat bir zaman ayirabilmismi ama sade kendine ait mutlu edecek bisey yapabilmismi herseye kosup herseyi yetisecek bir robot degiliz biz

bende ayni durumdayim:) ama buaralar sanki biraz düzene koydum gibi. Isden gelip direkt yemek yapmaya koyuluyorum, yemekler piserkende ortaligi toplamaya calisiyorum. Ben cözümü aksamdan herseyi derli toplu birakmada buldum... Buna ramen Saat sekiz dokuz gibi isim bitmis oluyo sonrada bir iki Saat esimle vakit geciriyoruz. Yani dinlenmeyede zaman kaliyo.
Ha bide genelde bugün pisirdigim yemegi yarinda yiyoruz böylelikle yemek yapmadigim günler temizlik yapiyorum. Esimde sagolsun yardim ediyor. Seninde esin yardim ediyomus el birligiyle bi düzen oturtursun sende.

Bide kendine hep güzel seyler söyle, yani motive et kendini yorgunum dedikce dahada yorgun olursun. Psotif bakmaya Calis, kendinide ihmal etme. Kendine bakim yapmakda dinlendirir seni, dinlenmek ilaki yatmak ve bisey yapmamak degilki.
Herseye iyi tarafindan bakmaya Calis, diyelim bugün yetistiremedin olsun birak kalsin yarin yaparsin. Kalan Zamani olumsuz seyleri düsünerek gecirme yapamadim edemedim demekle dahada dibe cökersin.Onun yerine iyi seylere odaklan. tamam evimin isi kalmis olabilir ama esimle oturdum yada nebilim kendime vakit ayirdim iyi geldi falan gibi.

1. Asla ofisteki kisilere yemek götürme mecburiyetin yok. Bunu ilk kafandan sil. Emzikli bebek degiller.
Yap salatani ye. Millete yaranmak zorunda degilsin.
2. Haftanin 2günü evini temizle. İşden gelir gelmez daha popon koltuk görmeden giriş.
3. Buzluga yemek at. Hafta sonlari en az 4 çeşit yemek pişir ve dondur. Yanina makarna veya pilav,salata yaparsin oh mis.
Kesinlikle kendini bunlara zorla. Bütçen düzelince yardimci alirsin.
4. TAKMA. Birak kaynanan dirdir etsin. Annen circir etsin. Bu hayar senin hayatin. Kimseyi tatmin etme. Kendini et yeter.
5. Yine haftanin 2günü spor yap. Hiçbirşey senin sağlığından önemli degil.

Favorilere ek, başıma tac, kulağıma küpe yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…