Pozitif enerjiye ihtiyacım var.

_bilgehan_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
4.796
5.398
248
32
Merhaba. 4 yıllık evli 2 yıllık bebek hasreti çeken bir bayanım. Muhasebeciyim. Evlilik için kredilerimiz, Eşiminde benimde KYK öğrenim kredilerimiz, ev kredisi derken şimdiye kadar hep borç ödedik hep çalışmak zorundaydım. Tabiki eşimin zoruyla değil kendi isteğimle ama artık yorgun ve bitkin hissediyorum.Çalışmaktan kaynaklı mı artık bilmiyorum. Ev işi , yemek çok yoruyor beni. Yetişemiyorum evim çok pis gibi hissediyorum. Kadın çağırcak maddi durumumda yok. 8-6 çalışıyorum. Biliyorum ki her çalışan bayanın yaşadığı şeyler ama ne yapmalıyım akıl verin lütfen. Birde kilo problemim var dengesiz besleniyorum ofis çok kalabalık evden götürdüğümü yiyemiyorum onlarada vermem gerek onlarada götürsem o kadar kişiye 2 tencere yemek lazım. Şimdi diceksiniz 4 yıldır düzene koyamadın mı ama yapamıyorum kendi bakımımı bile yapamıyorum yorgunum sürekli. Çocuk tedavisi gördüğüm için sporda yapamıyorum. Ne yapmam gerekiyor evimin temiz olması için, dinç dinamik olmam için?

Bazı çalışan bayanları görüyorum evleri tertemiz, bakımlılar, herşeye vakit ayırabiliyorlar. Ben kendimi geçtim etrafımdakileri bile memnun edemuyorum. Kv sürekli neden gelmiyosunuz diyor, annem haftasonu gezmeye götürme çabasında, gitmeyince iyi sen başkalarıyla gez diyor.. Akıl verin ne yapmam gerek..

Ev işlerinde eşinizden destek alıyor musunuz? En azından ayda bir kadın çağırmak bütçenizi çok sarsar mı? Spor çocuk tedavisinde sıkıntı mı yaratıyormuş? Doktor mu söyledi? Eminim zararı olmayan bir spor da vardır. Sadece 1 saat yürümek bile çok farkeder.

Eşiniz ev işine yardim etmiyor mu?
Hem işe git calis hem evin tüm duzeninden temizliginden sen sorumlu ol eee o zaman cok normal yani siz de robot degil insansiniz.

Eşiniz ev işine yardim etmiyor mu?
Hem işe git calis hem evin tüm duzeninden temizliginden sen sorumlu ol eee o zaman cok normal yani siz de robot degil insansiniz.

Eşim elinden geleni yapıyor çamaşır atar makineye asar istediğimde evi süpürür ama geç geliyor zaten çok yorgun geliyor kıyamıyorum. Bebek konusundada emin olamıyorum işte bebeğim zaten tutunamıyor bana Belkide ben bilinçsiz konuşuyorum bilgim yok sadece düşüncem bu

çocuk yokken yetişemiyorsanız çocuk olduktan sonra ne yapacaksınız peki inanın çocuktan sonra daha zor..

Şimdi nasılsınız ki

eve kadın almaya başladıktan sonra insan gibi davranmaya başladım, ,

haftasonu gelsin istemzdim , cumartesi gezmeye gitmek için benı arayan annem ablamla kavga ederdim ,

hep yorgun hep hasta hep bitkin hep bitik ,

şimdiki halimi milyon kere şukur olsun , sabrettim canımm

Ayni huzursuzluk bende de var bu aralar anneme kizimi biraktim ise gecmem gerek arkamdan bas bas agliyor evi istedigim gibi temizleyemiyorum esim desen ayri bir problem ise gecerken msj attim esime biktim hayattan biktim sizden diye..bazen kizimida alip gidesim geliyo sakin huzurlu yesillik gol kenari bir yerlere kafa dinlemeye.

Benimde sabretmem gerek yanii

Çalışıyorsanız bütçeniz neden yok

Yani o evde yardımcı çoğu şeyden fedakarlık edilip sağlanması gereken bir ihtiyaç

Ayda bir gelse 100-150 eder bunu ayırın o sezon bir iki parça az giysi alın vs vs

Benim yardımcım her hafta yarım gün geliyor ayda maliyeti 250 civarı bende çocuk da var

Size 15 günde bir gelse yeter

Ofiste ne yeniyor peki dışarıdan sulu yemek mi dürüm mü ne yeniyor

Siz sabah sağlıklı kahvaltı yapın akşam da sağlıklı beslenin öğlen de gelene göre idare edin yeter

50 kişilik ofiste çalıştım yine de arada farklı da yedim yani atıyorum kuruyemiş götürdüm isteyene ikram ettim ne var bunda

eşinizde yardım ediyormuş, akşamdan evi derli toplu bırakın,
çocuk yok,evinizi kim dağıtıp kirletsin. haftada 1 de dip köşe temizleyin.

yorgunum vs dersenizde troidlerinize ve kan değerlerinize baktırın.

bence kendinizi bu kadar kötü hissediyorsanız çocuk olayını erteleyin derim ben hem bunun üzerine birde çocuk yaparsanız daha çok bunalıma girersiniz

Zaten olmuyor ki Onun olmayışıda beni çok negatif etkiliyor

Zaten olmuyor ki Onun olmayışıda beni çok negatif etkiliyor

Öyle düşünmeyin herşeyin zamanı var Allah gönlünüze göre versin.
Ama bir doktora gözükün isterseniz kan değerlerinize baktırın belki demir eksikliği falan vardır oda çok halsiz ve yorgun yapıyor insanı

Benim Teyzem sabah 7.5akşam 6çalişiyor evi pırıl pırıl çünkü çok titiz asla iş bırakmaz yardımcı da almaz kendi yapar çalıştığı iş te temizlik yanı yurt ta temizlik yapıyor yemek te yapar hafta sonu pasta yapar dolaba koyar zayıfta maşallah çoğu insanın yapamadığını yapıyor geziyor alişverişini de yapar demekki neymiş üşenmiyeceksin işten gel direk yemek ev işi yap hem spora da gerek kalmaz hiç de depresyon a girme

Yardımcı da çağırsan kendin temizlemen de gerekiyor.bence size hayat enerjisi lazım. Önemli olan temizlik vs de değil. Enerjiniz olmadığı için herşey yük gibi geliyor.evde şarkı açıp oynayın. Bu enerjiyi getiriyor sonra zaten enerji yükleyince iş de yapıyorsunuz.benim fikrim öncelikle kendinizi değiştirmeniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…