- 13 Şubat 2009
- 4.845
- 1.437
- 773
- Konu Sahibi Whiteandblue
Merhaba canım hoşgeldin sefa getirdin. Bir bebeğinin olması çok güzel demek ki sağlıklışık şükürler olsun ki ikinci bebeğin de çok bekletmeden gelecek inşallah. Bat tarihini yazmamışsın cnm onu da yazarmısın listeye ekleyelim. Bir de şehir rica edeceğim. Umutsuzluğa kapılmak yok bu ayda olmuş olabilir rabbim ol dediyse olmuştur inşallah. Bu gebelik her bunyede farklı oluyor. Kimi adetine iki gun kala korunmayıp bir geceşik birliktelik ile hamile kalabiliyor. Herşeyin vakti var tabiki. O vakit geldiğinde hepimiz bebeklerimiz
Sağlıkla kucklarımız alacağız allahın izni ile. Maşallah kzına da ne sevinir kardeşi olsa eminim, bazen benimde gözüme geliyor oğlumun kardeşi olsa neler yapar diye gömün önde canlandırdığımda gözlerim doluyor mutluluktan. Rabbim vaktinde nasip etsin cümlemize.
teşekkür ederim canım.Çok şükür Rabbim bana sağlıklı bir evlat verdi.4 aylık düşüğüm vardı kızımdan önce..Bat tarihim 13 mart az kaldı:)Samsun.Bu ay olacak gibi gelmiyor ama Allah bilir bekliyorum..
Kızımın çok sevineceğinden eminim çünkü çok istiyor kardeş annem kardeşim ne zaman gelcek diye karnıma dokunuyor kardeşim orda mı diye:)Ben de dedim ona kızım olduğunda ilk sana söyliyeceğim diyorum:)Sen de inşaallah en yakın zamanda kavuşursun bebeğine oğluşunun kardeşine:)