- 9 Kasım 2015
- 6.057
- 10.853
-
- Konu Sahibi limoncicegi2
Ne üzerineydi kariyeriniz bende yurtdışı kovalıyorum7 yıllık kariyerimi istifa ederek sonlandırdım. Şu an çalışmıyorum. En büyük hayalim yurtdışı ile ilgili ama şu an gerçekten çok zor ve emek isteyen şeyler. Mental olarak kafamı topladigim an yurtdışına yönelmek istiyorum.
Pazarlama uzmanlığı ve satış ekibi yöneticiliği üzerine idi fakat yurtdışında illa bunun üzerine olsun gibi bir şartım yok. Yeter ki yaşam standardım iyi olsun derdindeyim. Sizin nedirNe üzerineydi kariyeriniz bende yurtdışı kovalıyorum
Yok, ben kendim ögreniyorum. Cocuklugumdan beri bilgisayarla ve teknolojilerle icli disliyim, hobi olarak ugrasmayi seviyorum. Gamer yazilimi ugrasmak hayli fazla zorYazılım için neler yapiyorsunuz? Bu işi öğrenmek için illa ücretli kurslara mi gitmeli
İnşallah olur,geçen gün iki kızım arkada oturuyor arabada.Şehir dışına gitmişti eşim iş gereği.Beraber gezdik kizlarimla.Kendi kendime düşündüm,arabayı yeni kullanmaya başladığım zamanlarda büyük bir kaza atlatmistim.ölümden döndüm.iyiki tekrar cesaret etmişim..o korkuyla da yaşayabilirdim.Şuan ki hayalim araba alıp çocuklarımla gezmek,araba kullanmak...
Kesinlikle ya bende çok istiyorum bi türlü kısmet olmadı inşallah bir gün olur.Allah bi daha yaşatmasın size de iyi ki vazgeçmemişsinizİnşallah olur,geçen gün iki kızım arkada oturuyor arabada.Şehir dışına gitmişti eşim iş gereği.Beraber gezdik kizlarimla.Kendi kendime düşündüm,arabayı yeni kullanmaya başladığım zamanlarda büyük bir kaza atlatmistim.ölümden döndüm.iyiki tekrar cesaret etmişim..o korkuyla da yaşayabilirdim.
kadın için araba sürmek özgürlük.
Evli kadınların tekrar okumasını çok takdir ediyorum çünkü ev sorumluluğu vs varken daha zor olduğunu biliyorum çabaları daha değerli ,eşinin eline bakmamak için gösterdiği çaba da ayrı güzel. Ben de evliyim 5 buçuk senelik daha önce afyonda okuyordum ama sonra üni yarım bırakmıştım içimde kaldı hep ,adalet bölümünden yeni mezun oldum bende şu an DGS ye hazırlanıyorum hukuk için bu sene olmazsa seneye tekrar gireceğim pes etmek yok artık :) bir yandan da çalışıp bu sene Ankara üni gazetecilik kazandım kayıt yaptırdım ama orası ikinci planda benim için öncelik DGS. İnsan çabalar ise tanrı karlılığını veriyor artık buna inanıyorum ,öomçaba gösterdim inanın adaleti bitirmek için ve hiç alttan ders kalmadan iki yılda bitirdim. Yapamam edemem zor diye düşünmemek lazımmış ,bi söz vardı kader gayrete aşıktır,çok doğruymuş ,vazgeçmeyin gönlünüzce olsunben şuanda kamuda calisiyorum farklı bir bölüm okuyorum ve eğitim sektörüne geçmeyi hayal ediyorum. okuduğum bölümü dgs ile 4 yllığa tamamlayıp ünide öğretim görevlisi olmayı hayal ediyorum. kucuk bir cocuk ve işe baslayacak olmama rağmen okula baslamam süper bir adımdı benım ıcın. ama okul konusunda cok zorakı gıdıyorum konfor alanımdan cıkmıs olmak zorluyor. yinede kendımle gurur duyuyorum. bir an önce onlısansı bıtırıp dgs ye hazırlanma aşamasına gelmek ıstıyorum. vize haftasındayım sınavlara calısasım hıc yok cunku sureklı bolunuyorum ya cocuk durmuyor ya sureklı uyanıyor ya hastayım ya esım hasta ya evın ıslerı dağ oluyor... kendımı veremıyorum. hadi birbirimizi motive edelım :)