Pozisyon konusunda yardım

pamuk musun nesin

Şimdiden başka zaman yok
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
21.292
64.544
Selam hanımlar, nasil anlatacağımı bilmedigim bir sorum var.🙈
Kovboy Kız pozisyonunda (kadin üstte, erkek uzanmış) ellerimle bir yerden tutunma ihtiyacı hissediyorum.
Çok uzun süreler devam etmek istiyorum ama kollarim dizlerim yoruluyor.
Çünkü yatak yumuşak ve ben ne kadar baski yaparsam o kadar çöküyor.
Yatak başlığı demirli ya da çıkıntılı değil, yani oradan tutunamiyorum.
Esimin uzerine uzansam tam kontrol saglayamiyorum.
Mecburen dik durmam lazim. Onda da kollarim çok boşta kalıyor.
Yatağa koysam çöküyor.
Size sormak istedigim şu; benim gibi bu pozisyonda yorulan ve çözüm bulan var mı?
Örneğin koltuğa geçiyoruz bilmem nereden tutunuyorum gibi.
Yardimci olursaniz çok makbule geçer.:dondurma::confused:

Kovboy Kız pozisyonunda (kadin üstte, erkek uzanmış) ellerimle bir yerden tutunma ihtiyacı hissediyorum.
Yatağa koysam çöküyor.
Size sormak istedigim şu; benim gibi bu pozisyonda yorulan ve çözüm bulan var mı?
Esine saril oyle daha iyi oluyor

Koltuk, sandalye benzeri yerler seçebilirsiniz. Hatta yerde de kollarınızı duvara dayayarak yapabilirsiniz. Yorulmamak için de ikiniz de spor yapın. Çok iyi bir enerji veriyor. Hem cinsel hayatı daha da zevkli ve aktif hâle getiriyor hem de genel anlamda hayat kaliteniz artıyor. Evde pilates gibi şeylerle başlayabilirsiniz. Özellikle bacak ve kollarınızı güçlendirici hareketleri seçebilirsiniz. Pozisyonda da eşinizin bacaklarından, duvardan destek alabilir ya da ona sarılabilirsiniz. Ben sarılınca daha iyi hissediyorum hem onu görmeyip sadece zevkime odaklanabiliyorum.

Koltuk, sandalye benzeri yerler seçebilirsiniz. Hatta yerde de kollarınızı duvara dayayarak yapabilirsiniz. Yorulmamak için de ikiniz de spor yapın. Çok iyi bir enerji veriyor. Hem cinsel hayatı daha da zevkli ve aktif hâle getiriyor hem de genel anlamda hayat kaliteniz artıyor. Evde pilates gibi şeylerle başlayabilirsiniz. Özellikle bacak ve kollarınızı güçlendirici hareketleri seçebilirsiniz. Pozisyonda da eşinizin bacaklarından, duvardan destek alabilir ya da ona sarılabilirsiniz. Ben sarılınca daha iyi hissediyorum hem onu görmeyip sadece zevkime odaklanabiliyorum.
Haklısınız spor sart gerçekten. Cok tesekkur ederim.

Yatağa koysam çöküyor.
Allah başka dert vermesin bacım 😂

Yoga yapın. Çok ciddiyim. Bir kaç ay içinde ne yatağın yumuşaklığı problem olacak ne bir yere tutunmak isteyeceksiniz. Kaslarınız güçsüz, denge konusunda sıkıntı yaşıyorsunuz. Spor yapmayan çoğu insan böyledir size özel bir sorun değil. Yogayla ikisini de çözersiniz

X